Dit is de reisroute van de drie molfinalisten en zoveel kost die

VIER
Het zit erop: Eline is de mol. Zij mocht dus sowieso de volledige rit uitdoen van Kaapstad naar Pilanesberg. Net als finalisten Davey en Annelies, en natuurlijk ook de crew met aan het hoofd presentator Gilles De Coster. Een prachtige reis, dat konden we allemaal zien op televisie. En de interesse voor Zuid-Afrika is meteen gewekt bij kijkend Vlaanderen. Maar wat mag dat kosten?

Reisorganisator Neckermann biedt mollenjagers een combinatie aan van Kaapstad, Johannesburg en de Garden Route. Dat komt het dichtst in de buurt van het traject dat de echt Molkandidaten aflegden. Zo'n reis kan vanaf 1.277 euro per persoon, weliswaar zonder vluchten.

Wie kiest voor de vluchten van mol Eline, winnaar Davey en verliezer Annelies, mag nog eens ongeveer datzelfde bedrag bijtellen voor een vakantieperiode van 10 tot 28 juli, bijvoorbeeld. Voor dat geld vlieg je dan van Brussel naar Kaapstad, van George naar Johannesburg en van Johannesburg weer naar Brussel.

Voor een vakantie van 18 dagen in Zuid-Afrika met de molbestemmingen, betaal je dus per persoon afgerond zo'n 2.500 euro.

Dit was de reisroute per dag van de kandidaten die tot het einde mochten blijven:

Dag 1: Kaapstad
           Bontebok Ridge Reserve
Dag 2. Wellington
           Drakensteingevangenis
Dag 3. Constantia
Dag 4. Kaapstad
Dag 5. Houtbaai
Dag 6. Kaapstad
Dag 7. Kaapstad
Dag 8. Kaapstad
Dag 9. Hartenbos
Dag 10. Uniondale
Dag 11. George
Dag 12. Hartenbos
Dag 13. Knysna
Dag 14. Knysna (met caravan van Mosselbaai naar Oudtshoorn)
Dag 15. Johannesburg (met vliegtuig)
Dag 16. Soweto
Dag 17. Kromdraai
Dag 18. Pilanesberg (finale)