Dit is de eerste 'Uitverkorene' uit het mysterieuze televisieprogramma

Alexine bijt vanavond de spits af in het VTM-programma 'De Uitverkorenen'.
VTM Alexine bijt vanavond de spits af in het VTM-programma 'De Uitverkorenen'.
Wat begon met een mysterieus briefje op de Gentse Graslei, eindigde in een ongezien televisie-avontuur. Alexine is vanavond de eerste 'Uitverkorene' in het gloednieuwe VTM-programma waarover iedereen de lippen stijf op elkaar houdt. "Ik ben blij dat ik het risico genomen heb. Ik hoop vanavond ook écht te begrijpen wat me is overkomen."

Eén briefje zette haar leven op zijn kop. Tijdens een romantisch uitje met haar vriend in Gent vond Alexine, verantwoordelijke bij de dienst Kinderopvang van het OCMW in Zingem, plots een kaartje. "Ik zat met mijn vriend op een bankje toen een man de weg naar de Korenmarkt kwam vragen", klinkt het. "Die lag vlakbij en dus hielpen we hem graag. Meteen daarna vond ik een kaartje met daarop de boodschap dat ik was uitverkoren voor iets met televisie, en een link naar een website."

Alexine hapte niet meteen toe. "Ergens is er toch een risico. Je weet niet of het echt is. En je wil ook niet zomaar in eender welk programma terechtkomen. Maar mijn nieuwsgierigheid groeide en die site oogde ook professioneel."

Wat gebeurde er toen Alexine plots opnieuw gecontacteerd werd? En welke mysterieuze dingen 'overkwamen' haar nog meer? Lees het in onze Pluszone, exclusief voor abonnees. Proef nu vier weken voor maar 1 euro!