Dit Game of Thrones-koppel gaat trouwen

De Britse acteur Kit Harrington en actrice Rose Leslie zijn verloofd.
epa De Britse acteur Kit Harrington en actrice Rose Leslie zijn verloofd.
Kit Harrington heeft zijn vriendin Rose Leslie ten huwelijk gevraagd. Dat melden ingewijden aan het Britse dagblad The Sun. Het stel leerde elkaar in 2012 kennen op de set van Game of Thrones.

"Ze moeten nog een datum prikken, maar ze hebben familie en vrienden al verteld dat ze zijn verloofd", zegt een ingewijde. Kit Harrington, die de rol van Jon Snow speelt in de populaire serie van HBO, speelde volgens bronnen al langere tijd met de gedachte Leslie ten huwelijk te vragen. "Hij wilde eerst een huis kopen en een beetje settelen", aldus een bron.

De 30-jarige Harrington en eveneens 30-jarige Leslie hielden hun relatie vier jaar lang geheim voor het grote publiek. Pas in 2016 vertelde het stel over hun relatie en de twee wonen sinds januari samen in een villa in de regio East Anglia in Engeland.

#kitharington #jonsnow #gameofthrones #king

12.2k Likes, 47 Comments - Kit Harington (@kitharingtonn) on Instagram: "#kitharington #jonsnow #gameofthrones #king"

Ygritte #roseleslie #rose #ygritte #wilding #gameofthrones #redhead

13.6k Likes, 46 Comments - Rose Leslie (@roseleslie_got) on Instagram: "Ygritte #roseleslie #rose #ygritte #wilding #gameofthrones #redhead"
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.