Disney strikt volledige originele cast voor reboot van ‘Lizzie McGuire’

De originele cast is terug.
Facebook De originele cast is terug.
Disney heeft de volledige originele cast van Disney Channel-reeks ‘Lizzie McGuire’ zover gekregen om terug te keren voor de reboot op streamingzender Disney+. Ook bij ons was de serie populair, ze werd op Ketnet uitgezonden.

Het is al een tijdje bekend dat Hilary Duff opnieuw de titelrol voor haar rekening zal nemen - zonder haar geen show, natuurlijk. Maar nu laat Disney ook weten dat de rest van de acteurs uit de familie McGuire ook present zullen zijn. Het gaat om Hallie Todd, Robert Carradine en Jake Thomas, die respectievelijk de moeder, vader en kleine broer van Lizzie speelden. 

Op de Facebook-pagina van Walt Disney Records krijgen we een foto te zien van de cast, die voor het eerst in vijftien jaar terug samen op de set staat.  

Ook Terri Minsky, de originele bedenker en producer van de show, zet ook dit keer weer zijn schouders onder het project. 

Wanneer de nieuwe ‘Lizzie McGuire’ weer op tv zal komen is nog niet bekend. 

De familie van 15 jaar geleden.
Disney De familie van 15 jaar geleden.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.