Dina Tersago als jurylid in Sterren op de Dansvloer

BELGA
Zelf nam Dina Tersago in 2006 deel aan de danswedstrijd, maar dit seizoen zal ze in de jury zetelen van 'Sterren op de Dansvloer'. Euvgenia Parakhina, Davy Brocatus en Rony Daelemans vullen het juryrijtje aan.

Het nieuws werd vandaag door Sara Vercauteren, woordvoerster van VMMA, bekendgemaakt via microblogsite Twitter. De Belgische danslerares Anouchka Balsing en Jan Geerts moesten dus plaats ruimen voor nieuwkomers Dina Tersago en Euvgenia Parakhina.

Dina ging zes jaar geleden met de overwinning aan de haal samen met danspartner Wim Gevaert, met wie ze enkele jaren een koppel vormde. De presentatrice zal worden bijgestaan door Euvgenia Parakhina om de danspassen van de kandidaten te beoordelen. Euvgenia deelde eerder al haar professionele commentaar in danswedstrijden 'So You Think You Can Dance' en 'The Ultimate Dance Battle'. De immer kritische Rony Daelemans werd wel behouden, samen met Davy Brocatus.

Onder andere presentatrice Erika Van Tielen, Showbizz Bart, topmodel Hannelore Knuts, acteur Lucas Van den Eynde, en schaatskampioen Kevin Van Der Perren zullen vanaf 9 november hun beste beentje voorzetten om de jury te overtuigen.

Dina en danspartner Wim Gevaert in 2006
BELGA Dina en danspartner Wim Gevaert in 2006