Deze week in ‘Familie’: Lars heeft een kind, maar weet het niet en Quinten grijpt weer naar de fles

Deze week in 'Familie'.
VTM Deze week in 'Familie'.
De realiteit van de corona-lockdown heeft de gebeurtenissen in de VTM-soap ‘Familie’ ingehaald. Na deze week moet de VTM-soap, net als ‘Thuis’, noodgedwongen stoppen. Voorlopig is het bovendien onduidelijk wanneer beide soapreeksen zullen hervatten.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

In afwachting van betere tijden, beleven de ‘Familie’-fans alvast een spannende (voorlopige) slotweek. Kathleen (Ann Van den broeck) vertelt Mathias (Peter Bulckaen) dat ze een zoon heeft van Lars (Kürt Rogiers). Waarop Mathias uiteraard vraagt of Kathleen ook van plan is om dat nieuws te melden aan Lars…

Tussen Stefanie (Jasmijn van Hoof) en Guido (Vincent Banic) gaat het, na de pijnlijke en mislukte huwelijksaanvraag op het voetbalplein van Anderlecht, alsmaar slechter. Guido is keihard: ‘Ge wilt niet met mij trouwen. Ge wilt gewoon nog wat rondneuken’, gooit hij haar in het gezicht. Een breuk lijkt onvermijdelijk. ‘Voor mij is het gedaan. Sorry’, zegt Stefanie.

Amelie (Erika Van Tielen) brengt Jonas (David Cantens) een bezoekje, maar ontdekt dat hij niet alleen in bed ligt. Vanessa (Karen Damen) heeft Alfons (Jaak Van Assche) dan weer een liedje aangeleerd. Alfons wil wat graag aan zijn familie zijn versie van ‘Edelweiss’ laten horen.

En dan is er nog de trieste evolutie van Quinten (Maxime De Winne). Die weet nog steeds niet waar Hannah (Margot Hallemans) is. Zijn oude drankverslaving lijkt een gemakkelijk toevluchtsoord. En Tony (Jeroen Van Dyck) is maar wat graag een gewillige drankpartner

Een aflevering gemist? Herbekijk hier alle afleveringen van ‘Familie’.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ann Verschueren

  Ik kijk uit gewoonte naar die soaps omdat je er ondertussen gemakkelijk je huishouden kan bij doen want je mist nooit veel. Bij familie zet ik zelfs dikwijls het geluid uit omdat ik me erger aan het geroep en geschreeuw tegen mekaar , wat weinig ontspannend is !

 • francesco dagostino

  ik kijk altijd familie en ik vind het tof met Karen van k3 ze doet het super goed

 • Marc Van der Vloedt

  Die "familie" zal blij zijn dat de lockdown voorbij zal zijn en bij anderen hoeven die dagelijkse huiskamer bezoekjes echt niet meer voor een tijdje. Voor iedereen iets, Rudy, als we maar wat empathie opbrengen en kan de commercie (PP) ook langzaam weer zijn intro doen. (nu) "Thuis" bekijken helpt nu ook niet direct als normale leefwereld en routine.

 • Rudy De Bakker

  Ik ben al jaren trouwe kijker van familie, maar ik ben sinds enkele weken gestopt met kijken. Ook de kijkcijfers zijn massaal gedaald. Denk dat ze nu rond 400.000 kijkers nog hebben. Als je vergelijkt met bv " thuis" die zitten nu aan 1.700.000 kijkers. Als men bij familie begint met acteurs zoals Karen van K3, dan weet je dat het over en uit is !!!!!