Deze Vlaamse singles vliegen naar 'Love Island'

Het beste uit 'Temptation Island' en 'Big Brother': dat is het nieuwe VIER-programma 'Love Island'. Vanaf maandag 27 mei verwelkomen Viktor Verhulst en de Nederlandse Holly Mae Brood op Gran Canaria een groep jonge singles met maar één doel: de ware liefde vinden. De koffers van de vijf Vlaamse singles zijn alvast gepakt. Vallen ze voor elkaar of is één van de vijf Nederlandse kandidaten hun ware? 

JARNE (24, Sint-Truiden)

"Zij mag de broek dragen, maar ik kies de kleren"

Appverkoper Jarne wil vooral van het leven profiteren op het eiland, want hij is sinds kort weer vrijgezel. Zijn ideale vrouw is een natuurlijke schone: knap, groot, slank en met lang haar. Qua karakter zoekt hij iemand die uitdagend, intimiderend, klassevol, zelfzeker en intelligent is.

RV

KAAT (25, Antwerpen)

"Mannen moeten een beetje jagen"

Kaat, een studente Communicatie heeft het hart op de tong. Ze speelt graag hard to get : mannen moeten háár versieren. Ze vindt zichzelf ongeduldig en zoekt een man die haar kan temperen. Die ware jakob moet ook humor hebben.

RV

SEBASTIANA (23, Aartselaar)

"Ik val op karakter, niet op spierbundels"

Sebastiana is naar eigen zeggen een extreme betweter. Ze heeft altijd gelijk, ook als dat niet zo is. Ze is klaar met de bad boys voor wie ze tot nu toe altijd viel. Een man moet een macho zijn, maar aan ja-knikkers heeft ze geen boodschap. Ze heeft ook geen behoefte aan een spierbundel die veel gaat feesten en vijf andere meisjes heeft.

RV

STENN (19, Antwerpen)

"Ik zoek een warm, lief en loyaal meisje"

Stenn is al een jaar single. Hij valt steeds op brunettes, maar ziet zichzelf wel eindigen met een blonde vrouw met blauwe ogen. Zijn toekomstige vriendin moet kleiner zijn en mag tattoos hebben. Hij houdt dan weer niet van neplippen en een grote kont. Seks op de eerste date? Niet voor Stenn.

RV

ALEKSANDRA (24, Sint-Niklaas)

"Het moet klikken met mijn mama"

Aleksandra is al twee jaar op zoek naar haar toekomstige. Die moet goed met haar moeder overweg kunnen, want zij is bijzonder belangrijk voor deze 24-jarige met Pools-Italiaanse roots. Aleksandra is een fysiek persoon en flirt graag. Ze wil een grote man, al eindigt ze altijd met een kleine. Haar match moet een goed inkomen hebben zodat ze samen een toekomst kunnen opbouwen.

RV