Deze twee Blind Getrouwd-koppels vertellen openhartig over die eerste kus en meer...

Nicolas en Evelien zijn erg open over hun seksleven: wij zaten niet zomaar in bad.
Photo News Nicolas en Evelien zijn erg open over hun seksleven: wij zaten niet zomaar in bad.
Voor twee van de vier Blind Getrouwd-koppels kende het programma geen romantisch einde, maar bij Nicolas en Evelien is het wel grote liefde. De klik was zelfs zo groot dat ze die eerste huwelijksnacht al meteen naakt in bed kropen. Ook bij Veerle en Nick spatten de vonken ervan af, de twee denken zelfs al aan kinderen.

Nicolas (27) en Evelien (29) 

De groene gamestoel kreegt een prominente plaats in Eveliens huis in het Oost-Vlaamse Vlierzele. 'Mijn kat' werd 'onze kat'. En liefst vier trouwfoto's in de living duwen sceptici en twijfelaars er met de neus op: natúúrlijk zijn Nicolas en Evelien nog steeds getrouwd. Rollen omgekeerd, want Evelien is nu de 'plakker' van de twee.

"Ja!", antwoorden de twee luid in koor, op de vraag of ze nu écht elkaars liefde van hun leven zijn. Voor Nicolas was dat meteen duidelijk, Eveliens voetjes bleven langer op op de grond. Het knopje in haar hoofd, dat ze nu eens géén twijfelaar te pakken had, en dat Nicolas' liefde oprecht was, kon ze pas na 3 weken omdraaien. Ook al wist ze op elk moment tijdens het experiment perfect waarom ze gematcht werden en liepen ze de eerste dagen slaaptekort op omdat ze maar bléven babbelen. "Nicolas ontmijnt mijn perfectionisme», zeg ze, «en Evelien heeft een hart van goud", vult Nicolas aan. "Toen we op 10 december de beslissing maakten om samen te blijven, gingen alle sluizen open. Op dat moment kies je écht voor elkaar. Momenteel is het ondenkbaar dat we ooit uit elkaar zullen gaan."

Momenteel is het ondenkbaar dat we ooit uit elkaar zullen gaan

De huwelijksnacht: die verliep al zonder kleren, samen in bed. "Onnozel gingen we daar niet over doen. We voelden ons zo op ons gemak, dat we daar niet over moesten nadenken." En voor wie het zich nog steeds afvraagt: niet veel later werd daar een vervolg aan gebreid. "Elkaar op deze manier leren kennen is zo anders, zo intens. Als alles zo vertrouwd aanvoelt, is seks niet meer dan een logisch gevolg. Ja, al tíjdens het programma. We zitten niet zomaar samen in bad, hoor (lachen). Koppels die al een aantal jaar samen zijn, kennen elkaar nog lang niet zo goed als wij nu."

Meteen na het programma verhuisde Nicolas van zijn appartement in Deurne naar het huis van Evelien. Huisje, tuintje, boompje, zeg maar. Kindje? "Evelien heeft een bijzonder sterke kinderwens, voor mij komt dat na onze relatie eerder op de tweede plaats", zegt Nicolas. "We wachten zeker geen vijf jaar meer om aan kinderen te beginnen, maar laat ons eerst nog wat koppel-zijn voor we ook ouders worden."

Medialaan

Veerle (35) & Nick (30)

Op de bel van hun appartement in Edegem hangt een blanco papiertje. En de ringen blijven tijdens de werkuren veilig op de kast in huis. Eindelijk, na vijf maanden, mogen ze een tafeltje voor twee reserveren op restaurant, op naam van Veerle en Nick. "Nu begint het pas echt."

"Gooi me niet in dat water, hé", gilt Veerle, wanneer Nick haar tijdens de fotoshoot over de rand van het muurtje rond de kasteelvijver tilt. De twee lachen en kijken dolverliefd naar elkaar. En ook tijdens het interview laten ze elkaars hand niet los. Experiment meer dan geslaagd. "Ongelofelijk, hé", zegt Nick, nog steeds verbaasd dat net hij uitverkoren werd voor 'Blind Getrouwd'. "En dat ze uit 2.000 vrouwen Veerle er voor mij uitpikken!" "Zo raar allemaal, wat er nu gebeurt", vult Veerle aan. "Ik ben 35 en was op een punt in mijn leven gekomen waarop ik dacht: 'Gaat het nog wel allemaal gebeuren?' Ik wil heel graag kinderen, maar het was er nog niet van gekomen. Net op het moment dat ik mij erbij aan het neerleggen was, gebeurt zoiets speciaals."

Over vijf jaar: huisje, hondje, kindje

Ze hebben elkaar gevonden, die twee, zoveel is duidelijk. Maar wanneer er voor het eerst gekust werd, wil de kijker natuurlijk weten? "Dat klinkt waarschijnlijk heel erg melig, maar echt: onder een prachtige sterrenhemel op huwelijksreis, met een glaasje op ons terras, nadat we een vallende ster zagen", vertelt Nick. 

De afgelopen vijf maanden moest het allemaal stiekem. Alleen de deur uit, wandelen op plekken waar geen kat kwam. Nu mag het eindelijk officieel. "Vanavond (dinsdag) kunnen we voor het eerst eindelijk samen op restaurant. Wordt spannend! Wij zijn klaar voor de toekomst." En die ziet er hoe uit? "Over vijf jaar durf ik wel zeggen dat we een vast plekje gevonden hebben, en er een zoon of dochter die in de tuin aan het spelen is met de hond."