Deze BV’s doen mee aan ‘Dancing with the Stars’

Alle kandidaten van ‘Dancing with the Stars’ dit seizoen
VIER Alle kandidaten van ‘Dancing with the Stars’ dit seizoen
De kogel is door de kerk - of beter: de danszaal. VIER maakte eindelijk bekend welke BV’s dit seizoen zullen deelnemen aan ‘Dancing with the Stars’ en daarmee in de voetsporen van huidig kampioen James Cooke zullen treden. 

Dat Jani Kazaltzis (40), Julie Vermeire (21), Christoff (43) en Ianthe Tavernier (30) hun dansschoenen zullen aantrekken, wisten we al. Maar nu werden ook de resterende deelnemers bekendgemaakt: acteur Michaël Pas (53), ‘Thuis’-actrice Ann Pira (54), presentatrice Evy Gruyaert (40) en tv-persoonlijkheid Kelly Pfaff (42) zullen allemaal hun beste beentje voorzetten. Opvallend is dat ook Viktor Verhulst (25), zoon van presentator Gert, dit jaar zijn kans waagt. Al ligt dat niet helemaal in zijn comfortzone, geeft hij toe: “Ik vrees dat ik geen fantastische danser ben. Ik voel me op dit moment als een Pinokkio op de dansvloer, maar wie weet ...” Kat Kerkhofs, vorig jaar nog tweede in de competitie, voorziet de show samen met Gert van swingende commentaar. En er zijn nog meer veranderingen: in tegenstelling tot vorig jaar zal de show niet op vrijdagavond te zien zijn, maar op zondag. ‘Dancing with the Stars’ begint op 22 september. 
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Leonarda Van Opbroecke

  Leuk programma. Mooie shows en humor.

 • Regine Tytgat

  Ik kijk ook uit naar dit programma. Gelukkig hoeven we ons de negatieve opmerkingen niet aan te trekken. Kelly Pfaff heeft Dancing On Ice niet gewonnen. Dat was Staf Coppens.

 • Toran Korshnah

  Tof programma. Was vorig jaar spannend met een verrassende winnaar, want ik gokte toch op Kat Kerkhofs. als Ianthe even goed danst als zingt, dan heeft de rest van de dames wel een probleem. Bij de mannen denk ik dat Christoff het goed zal doen. Ben benieuwd en zal zeker kijken.

 • Martine Aerts

  Pff wat een negatieve reacties . En wat een jaloerse mensen zijn er toch . Ze gunnen elkaar toch niets he .

 • koen vader

  Zal op iets trekken zeker!!!!