Derde seizoen van ‘The Handmaid's Tale’ start op 5 juni

Nina 480 RELIGIE
Hulu Nina 480 RELIGIE
Het derde seizoen van The Handmaid's Tale’, een razend populaire serie, start op 5 juni in de Verenigde Staten. De reeks begint meteen met drie afleveringen en zal in totaal 13 afleveringen tellen.

‘The Handmade's Tale’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood. Het verhaal schetst een dystopische toekomst waarin de meeste vrouwen onvruchtbaar zijn geworden. Wie wel nog kinderen kan krijgen, moet een ‘handmaid’ worden. Deze vrouwen, steeds in een rood gewaad gekleed, worden vervolgens uitgeleend aan een bevelhebber en zijn gezin, die ze dan van een kind moeten voorzien. 

Elisabeth Moss speelt de hoofdrol als June Osborne en won in 2017 voor die rol de Emmy voor beste actrice. De serie won vorig jaar ook een BAFTA en is razend populair. Wanneer de derde reeks bij ons te zien zal zijn, is nog niet bekend. De eerste twee seizoenen werden uitgezonden door Canvas.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Karin Izaks

    @diane bernaerts; als je het boek gelezen hebt, weet je dat enkel seizoen 1 uit het boek komt, de rest is verzonnen door de filmmakers en niet door de auteur....

  • Diane Bernaerts

    Het boek is helemaal niet zo dik, dus ik vraag me echt af hoe ze daar DRIE seizoenen kunnen uithalen?

  • Bart Werbrouck

    Als je het verhaal tussen de regels leest weet je wat er heden ten dagen gaande is.