Exclusief voor abonnees

Derde seizoen in de maak: Wim Lybaert kiest in ‘De Columbus’ resoluut voor avontuur, maar... “Ik ben zo bang voor het onbekende, dat ik voor alles driedubbel verzekerd ben”

‘Busreizen Lybaert’ doet gouden zaken, zoveel is duidelijk. En dat allemaal dankzij korte verrassingstrips met bekende medemensen die bereid zijn vanuit hun comfortzone over te stappen in een stokoude, tot mobilhome omgebouwde bus. Die formule slaat aan bij een breed publiek - gemiddeld ruim een miljoen kijkers - omdat ze garant staat voor grappige, ontroerende en spraakmakende televisie. De bekende reisgezel blijkt aan boord immers ook maar een mens van vlees en bloed die zich, naarmate de reis vordert, overlevert aan de bus en zijn chauffeur.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marina Poelmans

  Top Wim ! Ik hoop dat er een boek verschijnt met al je trips en tips die je gedaan hebt ! En ik kijk al uit naar het volgende !

 • ISABEL FRANCOIS

  Mooi programma,mooie mens en mooie man!❤

 • myriam michiels

  fijn programma

 • Eric De landtsheer

  verzekeringen zijn nuttig zolang je er geen gebruik hoeft van te maken

 • Dirk Lathouwers

  Ze leren het nooit genoeg is genoeg, het tweede seizoen was er al teveel aan.