Derde keer, goede keer? Vanessa waagt opnieuw haar kans in ‘The Voice’ (en haar dochter ook)

VTM
Derde keer, goede keer? Dat hoopt de 38-jarige Vanessa uit Tongeren. Zij schopte het al tot de liveshows van 'The Voice Belgique', de Waalse versie van de zangwedstrijd, maar de overwinning was haar niet gegund. "Het Frans was mijn grootste struikelblok", zegt ze. "Nu probeer ik het maar in mijn eigen taal", lacht ze. Ook heeft ze al eens meegedaan in het eerste seizoen van 'The Voice Van Vlaanderen', waar ze evenmin succes boekte. Maar vanavond is ze vastberaden om met 'Clown' van Emeli Sandé wel gekozen te worden. 

"Zingen betekent alles voor mij", zegt ze. Benieuwd wat coaches Natalia, Koen, Alex en Bart ervan vinden. En mocht mama Vanessa niet doorgaan, is dochter Seliena (16) er nog om de eer van de familie hoog te houden. Met 'Heaven' van Julia Michaels gaat ze straks haar mama achterna.

Keukenverkoper Matthias (27) uit Antwerpen hoopt met 'When You Love Someone' van James TW ook op een herkansing na zijn deelname aan het eerste seizoen. Wordt zijn doorzettingsvermogen nu wel beloond?

En chapeau alvast voor de 19-jarige Vahe uit Zottegem, die al ervaring heeft vanuit het gemeentelijke kerkkoor. Hij durft het aan om 'Ik wil je terug', het nummer van Natalia dat Clouseau bewerkte tijdens 'Liefde Voor Muziek', te brengen. Maar zal zijn versie Natalia of Koen bekoren?

'The Voice', vanavond op VTM om 20.40 uur

Dochter Seliena
VTM Dochter Seliena2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jean-Pierre Van Wetswinkel

    Vandaag is het bijna allemaal tweede en derde kans dan zal vroeg of laat wel iemand draaien

  • gustaaf carpels

    Tja als ze al hebben opgetreden en er is niets uit voortgevloeid dan heeft twee drie maal proberen geen zin