Derde duel in ‘Beat VTM’: wint Julie Van den Steen het van Sara?

VTM
In ‘Beat VTM’ is het tijd voor het derde duel. Julie Van den Steen neemt het op tegen onbekende Vlaming Sara in de hoop de beste apneuduiker te worden. Wie van de twee wint?

Om zich voor te bereiden op de grote duik in de zee, brengt de coach van Julie haar naar een zwembad dat ingericht is met heel wat obstakels, maar er zwemmen ook enkele (onaangename) gasten rond. “Eih, daar zitten vissen in!” schrikt Julie. “Ik ben misselijk aan het worden, ik meen het.”

“Vanaf dat ik veel stress heb, lukt het niet om mijn oren te klaren”, zegt Julie nadat ze weer boven komt duiken. Met hulp van de coach probeert ze te kalmeren, maar de stress neemt de overhand. Uiteindelijk is het Sara die het diepst duikt en het eerste punt voor de onbekende Vlamingen binnenhaalt, waarmee ze een tripje naar Parijs winnen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.