Exclusief voor abonnees

Derde afvaller verlaat 'De Mol' met gemengd gevoel: "Ik ben te braaf en te naïef geweest"

Jeffrey Van Linden
Joel Hoylaerts / Photo News Jeffrey Van Linden
Na psychologe Kelly en maatschappelijk assistente Channy is vanavond de eerste man afgevallen in 'De Mol'. Voor Jeffrey Van Linden stopt het Mexicaans avontuur. Hij werd genekt door tunnelvisie en de gehaaidheid van 'De Mol' en de andere kandidaten. "Ik ben te braaf en te naïef geweest".

Veertig jaar, privéchauffeur van Antwerps gouverneur Cathy Berx, en zoon van groenetruiwinnaar en geslepen sprinter Rik Van Linden. Je kon verwachten dat Jeffrey Van Linden alle truken van de foor zou gebruiken om het ver te schoppen in ‘De Mol’. Niet dus. Integendeel, Jeffrey was en is de eerste man die de groep moest verlaten en voegt zich zo bij psychologe Kelly en maatschappelijk assistente Channy. Wij stelden hem negen allesomvattende vragen.

Wat heeft je genekt?

"Hetgeen dat de meeste kandidaten nekt denk ik, de tunnelvisie. Ik had bij aflevering twee ook al bijna al mijn troeven op die ene persoon uitgespeeld. En ik ging er niet uit. Dus heb ik dat bij eliminatie drie dezelfde tactiek opnieuw gedaan. En ik ben te braaf en te naïef geweest door het koffertje van nul euro te nemen. Dat is de domste fout geweest die ik kon maken."

Hoe vervelend is het om als eerste man 'De Mol' te moeten verlaten?

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingenReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.