De winnares van vorig jaar, een Nederlandse kandidate en een bikkelharde strijd tussen de coaches: dit was de vierde aflevering van ‘The Voice Kids’

Zita
VTM Zita
Vanavond is het alweer de vierde aflevering van ‘The Voice Kids’. Ook vanavond zetten weer heel wat jonge kandidaten een straffe show neer. Bekijk hier alle optredens van de avond nog eens opnieuw. 

Ashley kiest voor het nummer ‘Straw House’ van Jade, de winnares van vorig jaar. K3 draait om voor het meisje. 

Chiana brengt ‘A Million Dreams’ van P!nk. Laura Tesoro, Gers Pardoel en K3 draaien om. Uiteindelijk kiest Chiana voor Laura. 

Femke zingt ‘When I Look At You’ van Miley Cyrus. Alle vier de coaches draaien om. Ook Femke kiest voor Laura. 

De schattige Fie waagt zich aan ‘Hoe het Danst’ van Marco Borsato, Davina Michelle en Armin Van Buuren. Laura Tesoro en K3 willen haar in hun team, maar ze kiest uiteindelijk, na lang twijfelen, voor K3.

Nachtegaal Jannes brengt ‘Go Solo’ van Tom Rosenthal. Helaas draait niemand om. 

Justin zingt ‘Lovely’ van Billie Eilish. Alle juryleden draaien om, Justin kiest na een bikkelharde strijd tussen de coaches uiteindelijk voor Laura. 

De Nederlandse Leslie brengt ‘Yesterday' van The Beatles. Sean, Gers en K3 draaien om, maar K3 wordt geblokkeerd door Sean. Leslie kiest uiteindelijk voor Gers. 

De jonge Nikki zingt ‘Als Het Avond Is’ van Suzan & Freek. Helaas draait niemand om. 

Sanne zingt ‘Alone Again’ van Gilbert O’Sullivan. Enkel Laura draait om. 

Tara brengt ‘Bruises’ van Lewis Capaldi. Laura, Sean en K3 draaien om. Ze kiest uiteindelijk voor Sean. 

Zita brengt ‘Jealous’ van Labrinth. Uiteindelijk draait enkel K3 om. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Eddy Van De Velde

    Weinig variatie, weing nieuws/ Veel zelfde type liedjes, traag met gemaakte stemmen en rare accenten.