De voorbereidingen worden Margaux en Olga even te veel in ‘Beat VTM’

Olga Leyers
VTM Olga Leyers
Vanavond ging Olga Leyers de uitdaging aan in ‘Beat VTM’. 100 dagen de tijd had ze om een perfecte cheerleader te worden en onbekende Vlaming Margaux te verslaan. De voorbereidingen verliepen echter niet altijd van een leien dakje. 

Tijdens een training die niet zo vlekkeloos verloopt, moet Margaux even naar buiten, frisse lucht gaan scheppen. “Ik wist dat ik mezelf te veel druk aan het opleggen was", vertelt ze. “En het is heel frustrerend, want ik weet dat ik dat doe. Het ligt aan niemand anders.”

Na een sprong belandt Olga’s slechte voet per ongeluk in het gezicht van een collega. Meteen valt ze kermend op de grond. “Op een schaal van 1 tot 10? 10 ...” klinkt het. “Ik ben die blessures zo beu”, zucht ze. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.