De verhuisdozen staan klaar in ‘Blind Gekocht’

Bea Blind Gekocht
VIER Bea Blind Gekocht
In de vierde aflevering van ‘Blind Gekocht’, het programma waarin Dina Tersago koppels helpt aan een huis dat ze nog nooit gezien hebben, zagen we vooral veel verhuisdozen. Kim en Cedric, alsook Nisse en Mathilde maken zich klaar om in te trekken in hun nieuwe huis. 

De slaapkamer van Liam is al snel verkocht: “Moet jij nu in een tent slapen?”

Doordat Kim en Cedric niet veel meubels mee kunnen nemen naar hun nieuwe huis, moeten er meubels verkocht worden. Alsook de slaapkamer van Liam, vier weken voor de grote verhuisdag.

Handen tekort bij het ineenzetten van de meubels: Béa to the rescue!

Bart heeft last-minute nog enkele meubels voor Kim en Cedric gekocht, maar de grote dag der verhuis nadert en Bart komt handen te kort. Gelukkig is daar ook Béa!

De zoontjes van Kim & Cedric krijgen eindelijk hun eigen kamer. En wat voor één!

“Als de kinderen recht naar boven lopen en de kamers leuk vinden, dan is dit voor ons een geslaagd huis” zeiden Kim en Cedric aan het begin van hun Blind Gekocht-avontuur. En raad eens wat er gebeurde?

Bart schrikt van de weinige meubels die Nisse en Mathilde kunnen meenemen

Bart doet ook in Gent zijn post-it-ronde en kijkt zo welke meubels mee mogen naar het nieuwe huis. Maar de weinige spullen die het koppel heeft, kunnen niet mee naar het nieuwe huis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video