De ultieme 'Temptation'-quiz: ben jij BG of koekerond?

Welke score behaal jij op onze 'Temptation'-quiz?
Vijf Welke score behaal jij op onze 'Temptation'-quiz?
Ben jij een ware 'Temtation Island'-fan of toch eerder een beetje koekerond? 

Nu is het echt voorbij: de laatste aflevering van 'Temptation Island' is uitgezonden, de verleiders en de koppels - waarvan alleen Vanessa en Jeremy het overleefden - hebben ondertussen hun gewone leven in België of Nederland weer hernomen.

Wie toch nog geen zin heeft om 'Temptation' volledig achter zich te laten, mag natuurlijk naar hartenlust terugblikken op de beste momenten uit het programma. Je herinnert je zonder twijfel de vele gekke quotes die dit jaar een eigen leven gingen leiden, maar weet je ook nog wie ze gezegd heeft? Weet jij nog wat Daniëlle en Fabrizio gingen doen op hun laatste dreamdate? Wie welke zwembroek droeg op het mannenresort? En is de naam Cherish voor jou al lang geen tongtwister meer? Misschien haal jij dan wel een perfecte score op onze 'Temptation'-quiz!

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dirk Lathouwers

  Bedank Juliette. Precies wat ik bedoel.

 • Juliette Francois

  Reacties worden hier duidelijk verschillend geïnterpreteerd. Dirk L. schrijft dat het een enerverend programma is. En zelfs wanneer je er niet naar kijkt op TV, word je er via andere mediakanalen mee geconfronteerd. En dat klopt. Hij schrijft nergens dat het hem koud laat. De hetze werkt op zijn zenuwen en ook op die van mij. Gelukkig gaat het nu heel snel koelen zonder blazen. De sponsors kunnen hun centjes tellen nu.

 • Geert Heylen

  Inderdaad Dirk, beneen jaar gestopt met “tv” kijken,allemaal “lege” programma’s. Zal wel een serie kijken op netflix.

 • Linda Edam

  Ik heb er weer smakelijk om kunnen lachen. Deborah Leemans is voor mij de Belg van het jaar!

 • Sien Appel

  @Dirk Lathouwers; maar toch de moeite doen om te reageren, het laat je dus niet helemaal koud ;-). Leven en laten leven jongen..