De nieuwste tamagotchi’s en koorts meten vanop afstand: het beste uit ‘Kan Iedereen Nog Volgen’

Kan Iedereen Nog Volgen?
VTM Kan Iedereen Nog Volgen?
Lieven Scheire kreeg in deze nieuwe aflevering van ‘Kan Iedereen Nog Volgen’ Dimitri Leue, Frieda Van Wijck, Bert Haelvoet en Lukas Lelie over de vloer. Samen met hen dook hij in de toekomst. 

Waarop moeten auto’s in 2028 rijden, volgens Elon Musk? En hij wil tunnels voor de wagens boren onder heel Los Angeles, maar hoe werkt dat juist?

Maak kennis met Vector, de tamagotchi van de toekomst zeg maar. Lieven Scheire toont welke kunstjes zijn robotvriendje allemaal kan.

Je kind heeft koorts en om de twee uur moet je hem of haar wakker maken om de temperatuur opnieuw te meten. Ken je het? Lieven Scheire deelt een life hack waardoor je de koorts makkelijk vanop afstand kan meten, zonder zelfs de kamer in te gaan.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jos Vangeel

    Geweldig programma!!! Eindelijk iets om gewoon eens het verstand op nul te zetten en te genieten van de soms wel absurde humor van zijn steeds veranderende panelleden. Meer van dat VTM!!