Exclusief voor abonnees

De nieuwe Thorne Forrester in ‘Mooi en Meedogenloos’: “In mijn vrije tijd verkopen mijn vrouw en ik watersportkleding”

Ingo Rademacher (Thorne)
Petra Hulselmans Ingo Rademacher (Thorne)
Voor een vierde keer al heeft Thorne Forrester uit ‘The Bold And The Beautiful’ een nieuw gelaat gekregen, zonder verdere uitleg. Ingo Rademacher (48) is de acteur die Winsor Harmon vervangt. Of beter gezegd: verving. Bij ons is hij nog maar pas in beeld maar in Amerika, waar de serie een voorsprong heeft van ongeveer twee jaar, is Ingo ondertussen al opgestapt. Zo schrijft Primo. Hij acteert er inmiddels opnieuw in ‘General Hospital’, de soap waar het voor hem jaren geleden allemaal begon.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Catherine MISTIAEN

    'Mooi en meedogenloos' bekeek ik vroeger wel eens (voor Ridge natuurlijk). Ik was direct gefascineerd door de mooie traagheid van de scènes. De dialogen waren bijlange niet slecht. Ik herinner mij een scène in een restaurant. Een shrink zegt daar: "Zoals je ervoor kiest om broccoli te eten, in je mond, zo moet je ervoor kiezen om positieve gedachten te kweken, in je hoofd."