De moeder van Frans Bauer woont nog altijd in een woonwagenpark: “Maar we zorgen goed voor haar”

Frans Bauer
VTM Frans Bauer
De Nederlandse schlagerzanger Frans Bauer groeide op in een woonwagenpark. Zijn moeder woont daar nog steeds, ook al zit haar zoon er warmpjes bij.

Dat heeft een reden, zo legt Frans uit in ‘Wat Een Dag’. “Ze woont daar enorm graag, nog altijd. Dus ik heb haar beloofd dat we, zo lang ze er is, heel goed voor haar gaan zorgen. Ik kom er elke dag, ik bel haar elke dag. Ze komt ook elke dag bij ons eten. De kleinkinderen blijven vaak bij haar slapen.” 

Zijn nieuwe nummer ‘Woonwagen Mama’, gaat dan ook over haar. Wanneer Davy Parmentier hem een filmpje toont waarin zijn moeder naar het liedje luistert, wordt Frans emotioneel. “Weet je wat het is? Ze is daar heel gelukkig. Ze kent ook niet anders. Ik zeg altijd: als iemand daar gelukkig is, waarom zou je er dan weggaan? Elke keer als ik er kom, zie ik een stukje van mezelf terug.” 

Frans zorgt niet alleen goed voor zijn moeder, maar ook voor zijn huisdieren. Eén van zijn hondjes raakte verlamd, maar in plaats van haar te laten inslapen, kocht hij een kleine rolstoel. 
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bart Van Ransbeeck

  woonwagens is de toekomst , huizen zijn veel te duur en aktiveren meer asociaal gedrag en eenzaamheid, is veel ecologischer en je hoeft je niet in schulden te zetten waardoor minder financiele stress !!! minder afhankelijk v geld!!! Frans is een topman, zo'n groot hart!!! waren onze politiekers maar zo!!!

 • Lawrence Van Damme

  Mooi dat hij zo goed voor zijn moeder zorgt. Doe ik ook.

 • Liliane Maes

  Toffe vent met voeten op de grond! Daar kunnen veel artiesten wat van leren. Zorg goed voor je mama je hebt er maar één. Nog veel succes kanjer !

 • Rudy Jacobs

  slimme maam betaalt tenminste geen grondlasten ieder jaar zoals die stropers hier wel vragen voor uw eigendom,graai politiekers

 • Jean Battheu

  Een toonbeeld dat is Frans Bauer!