De Meilandjes verkopen hun ‘Chateau’ en keren terug naar Nederland

Martien Meiland, moeder Erica, dochter Maxime, kleindochter Claire en dochter Montana tijdens de presentatie van de nieuwe wijncollectie van de familie Meiland.
ANP Martien Meiland, moeder Erica, dochter Maxime, kleindochter Claire en dochter Montana tijdens de presentatie van de nieuwe wijncollectie van de familie Meiland.
De familie Meiland zegt Frankrijk vaarwel. Martien, Erica en Maxime verlaten hun chateau en keren terug naar Nederland. In hun tv-programma had Martien Meiland al een paar keer aangegeven dat hij niet lang meer wilde verdergaan met de zaak.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Nou, we hebben zulk leuk nieuws: we gaan namelijk verhuizen! Maar niet hier in Frankrijk, maar we gaan terug naar Nederland”, laat kasteeleigenaar Martien weten. De familie vierde afgelopen weekend nog dat ze precies een jaar geleden hun intrek namen in het kasteel. Het seizoen maken ze af en mensen die gereserveerd hebben, zijn de komende maanden ook gewoon welkom. “Dus we gaan gewoon nog lekker door, we zijn nog volop aan het verbouwen”, aldus Erica. Het chateau is nog niet verkocht. In Nederland zou de familie inmiddels al wel een huis hebben gekocht.

‘Chateau Meiland’ was de afgelopen maanden een enorme kijkcijferhit. Het tweede seizoen trok wekelijks meer dan een miljoen kijkers in Nederland en ook de kersteditie trok een miljoenenpubliek. Eerder dit jaar won het programma de Gouden Televizier-Ring. Het derde seizoen is later dit jaar te zien bij SBS6.
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ilja Schmeits

  Jammer, altijd zo leuk om te zien. Maar ik begrijp het Super goed zo hard werken en zonder je familie is toch wel moeilijk. Ik vind het knap dat ze dit doen. Het moet natuurlijk leuk blijven en als ze het niet meer kunnen begrijp ik dat. Super trots

 • Geert Bancken

  Ik zou ze niet als buren willen hebben.

 • Martine Geerinckx

  En wat nu met de mensen die voor de volgende twee jaar al geboekt hebben leuk voor die mensen

 • ISABEL FRANCOIS

  Wat nu met Nadège?Moesten ze die niet gehad hebben..

 • Erwin Lambrechts

  geweldig no nonsens programma top top top