De Meilandjes hebben een eigen wijncollectie

Martien Meiland, dochter Maxime en kleindochter Claire omringd door familie en vrienden tijdens de presentatie van de nieuwe wijncollectie van de familie Meiland.
ANP Martien Meiland, dochter Maxime en kleindochter Claire omringd door familie en vrienden tijdens de presentatie van de nieuwe wijncollectie van de familie Meiland.
De familie Meiland kan vanaf vandaag officieel nippen van haar eigen wijn. De populaire televisiesterren hebben hun eigen druivennat La famille Meiland gelanceerd.

De chateau-eigenaren kondigden eerder al aan dat fans konden gaan nippen aan hun 'wijnen, wijnen, wijnen'. De Meilandjes kozen zelf de merlot, chardonny en rosé voor hun collectie, die al te koop is.

Op 25 december en 1 januari zijn de vrolijke Nederlanders bij ons opnieuw op het kleine scherm te zien. De kerstspecial ‘Kerst op Chateau Meiland' zal dan op VIJF uitgezonden worden. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.