Exclusief voor abonnees

De locatie, de meubels, de huurprijs: wie beslist hoe de ‘Blind Getrouwd’-koppels samenwonen?

Achter de schermen van ‘Blind Getrouwd’: deel 3

VTM
In ‘Blind Getrouwd’ zien we hoe wildvreemden met elkaar gematcht worden en in het huwelijksbootje stappen. Maar werd het wel die onvergetelijke dag waar iedere bruid van droomt? En hadden de koppels tijdens de opnames eigenlijk zelf iets in de pap te brokken? Wij gingen achter de schermen en beantwoorden de vragen die kijkers zich stellen. Vandaag deel 3: het samenwonen en het dagelijkse leven van de koppels.
Deel 1: De trouwjurk, de ringen en het feest: wie betaalt in ‘Blind Getrouwd’ de rekening?
Deel 2: BINNENKIJKEN. Hier gingen de ‘Blind Getrouwd’-koppels op huwelijksreis

Met wekelijks bijna anderhalf miljoen kijkers mag het wel duidelijk zijn: Vlaanderen volgt het liefdesexperiment van Lenny en Jolien, Joris en Annelies, Tim en Elke, Stijn en Joke en Victor en Line op de voet. De koppels hebben intussen hun jawoord gegeven en hebben de locatie van hun huwelijksreis én elkaar ook al uitgebreid kunnen verkennen. Al was er toch niet bijster veel tijd om de teugels te laten vieren. De koppels hadden immers weer amper voet aan grond gezet in ons land of de volgende fase van het experiment stond hen op te wachten: het samenwonen. Het zijn de laatste allesbeslissende weken van het experiment, maar mogelijk wél de eerste van een lang en gelukkig leven samen.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.