De laatste Golden Buzzer en een bekend gezicht: dit was het beste uit de vijfde auditiedag van ‘Belgium’s Got Talent’

‘Belgium's Got Talent’
Belgium's Got Talent ‘Belgium's Got Talent’
De vijfde auditiedag van ‘Belgium’s Got Talent’ zorgde weer voor heel wat kippenvel en verbazing. Muzikale acts, stuntmannen en zelfs een bekend gezicht vochten voor die laatste Golden Buzzer van Jens Dendoncker. En die werd effectief uitgedeeld... 

De verlegen Benjamin kreeg een staande ovatie voor zijn cover van Chopin en een zelfgeschreven nummer. “Wat houd je tegen om dit om den brode te gaan doen”, vroeg Stan Van Samang zich af. “Je gaat daar keigoed in zijn. Een hele grote artiest, echt waar.” En dus kreeg Benjamin vier overtuigende ja’s. 

De atletische spierbundels van BAR-CODE zetten een straffe show neer. “Dit is niet gewoon brute kracht", klonk het bij de jury. “Dit is net heel slim.” De jury wist niet waar te kijken en de kijkers thuis duidelijk ook niet. Die deelden namelijk hun Golden Buzzer van auditie 5 aan deze heren!

Nathalie bracht het nummer ‘Proud Mary’ van Ike & Tina Turner met enorm veel overtuiging. Met haar stem en haar presence pakte ze de jury helemaal in. Ze werd dan ook beloond met een staande ovatie. “Met dat haar, en die attitude en die stem kan je muziek maken waar je maar wil. Mensen gaan er gek op zijn", klonk het bij de jury. En een gelukkige Nathalie werd met vier ja’s naar huis gestuurd.

In 2013 probeerde Camille het al eens bij ‘Belgium’s Got Talent’, maar werd toen door Ray Cokes weggestuurd met een “nee” en een “kom zeker nog eens terug”. Dat deed de nu 14-jarige Camille ook en het werd meteen de Golden Buzzer van Jens. “Niels heeft mij op het hart gedrukt dat ik mijn buikgevoel moet volgen, en da’s precies wat ik nu ga doen", zei hij erbij. 
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eric Stassen

  Hebben ze te weinig kandidaten dit jaar, iedereen mag door naar de volgende ronde? Zelfs talent van het zevende knoopsgat, wat een klucht

 • Wannes Van De Velde

  Iedereen die daar op een podium durft staan is een winnaar.

 • LUC VAN DER VEKEN

  Die Bar- Code mannen hebben zeker hun ganse familie op hun doen stemmen en dan nog een pak vrienden? Die verdienen dien Golden Buzzer van géén kanten! Akkoord ze kunnen een beetje springen en scheefhangen aan een baar maar dat is het.

 • Romain Thyssens

  Normaal trekt de show de artiesten op een hoger niveau. Gisteren trok Camille op een hoger niveau. Wat een stem ? Wereldklasse ! Camille moet "dat spel hier winnen" of de show maakt zichzelf ongeloofwaardig.

 • daniel d'hulst

  Camille zingen samen met Benjamin aan de piano zou top duo zijn