De laatste 24 uren van Kürt Rogiers: "Ik ben twee dagen in shock geweest"

Kürt Rogiers en zijn dochter Lola.
De Laatste 24 Uur Kürt Rogiers en zijn dochter Lola.
Acteur-presentator Kürt Rogiers is vanavond voorlopig de laatste bekende Vlaming die door Nathalie Meskens wordt uitgenodigd om zijn laatste 24 uren te beleven. "En het zijn best heftige 24 uren geworden", bekent Kürt. 

"Ik draai inmiddels al twintig jaar mee in het mediawereldje en heb al vanalles kunnen en mogen doen van live-uitzendingen tot heel spectaculaire dingen, maar ik ben nu, echt waar, twee dagen in shock geweest. Ik denk dat de kijkers dat ook wel zullen merken. Ik sta in mijn blootje. Het is Kürt echt en puur. Terwijl ik net altijd heel zuinig ben geweest met mijn gezin en mijn privéleven. En nu staat dat plots allemaal in de etalage", zegt Kürt.

Kürt Rogiers en Nathalie Meskens.
De Laatste 24 Uur Kürt Rogiers en Nathalie Meskens.

"Ik heb vooraf niet durven kijken naar het resultaat. Omdat ik zelf bang ben van het resultaat. Niet dat het een waterval van tranen ofzo was. Enkel helemaal aan het einde van die twee dagen is het me even te veel geworden en moest de krop die twee dagen in mijn keel zat er uit. Ze hebben heel fijne dingen met mij gedaan. Door bijvoorbeeld mijn twee dochters mee in het complot te betrekken. Zo hebben ze aan Merlijn, mijn jongste dochter die nu negen jaar is, gevraagd wat ze absoluut nog met mij zou willen doen. Dat bleek dan een duosprong."

Kürt Rogiers en zijn dochter Merlijn.
De Laatste 24 Uur Kürt Rogiers en zijn dochter Merlijn.
Kürt Rogiers.
De Laatste 24 Uur Kürt Rogiers.

“Nathalie en haar ploeg hebben echt alles uit de kast gehaald voor de laatste aflevering. Heel emotionele dingen, maar ook echt, puur spektakel. Zo hebben ze het einde van Lars, mijn alter ego in Familie verfilmd. Met alles erop en eraan. Ineens zat ik in de eindscène met acteurs, regisseur, kostuum, decors. Een onwaarschijnlijke rollercoaster. Die ik straks vanuit mijn luie zetel zelf wil beleven”. 

Kürt Rogiers en zijn dochter Lola.
De Laatste 24 Uur Kürt Rogiers en zijn dochter Lola.
Kürt Rogiers en zijn dochter Lola.
De Laatste 24 Uur Kürt Rogiers en zijn dochter Lola.11 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • huib matthijssen

  Ze wten van gekkeheid niet niet wat te doen om aan centen te komen.

 • Anja Nijns

  Erg erg dit programma. Moest het echt zo zijn het zou er anders aan toe gaan.

 • Luc Moreels

  Wat een comedie! Typisch voor VTM. Leve de zapper!

 • Raphael Coryn

  BV's en nog eens BV's die programma's trekken op niets Alhoewel nog geen enkele zending gezien heb. Wie interesseert zich daarvoor allemaal larie en apenkool. En dan mogen ze nog reclame blokken verwerken ook sukkelaars.

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Al dat gezever, wordt men dat niet moe ?