De kandidaten voor het nieuwe seizoen van 'Blind getrouwd' zijn bekend!

VTM
Met tien zijn ze dit jaar, de deelnemers van 'Blind getrouwd'. Verwachtingsvol, maar wellicht ook met klamme handen, zeggen ze aanstaande maandag volmondig 'ja' tegen een onbekende. Maak hier kennis met Mike (39), Wendy (30), Tim (30), Esther (31), Marjolein (36), Damiano (38), Frie (29), Aljosja (29), Lieve (28) en Toon (30).
Marjolein Faes
VTM Marjolein Faes

Marjolein Faes is 36 jaar, komt uit Antwerpen en is life coach. Ze is spontaan, goedlachs en houdt van urenlang praten. “Ik ben nu op zoek naar een relatie die veel meer rust en stabiliteit biedt, terwijl het voordien veel meer om plezier ging, meer ‘we zullen wel zien’”, zegt Marjolein.

Wendy Dirven
VTM Wendy Dirven

Wendy Dirven is dertig jaar en stewardess uit Antwerpen. Ze is een gevoelsmens en een bezige bij met veel hobby’s zoals fitness, bodypump en schilderen. “Het is wel angstaanjagend om te trouwen met iemand die je niet kent, maar ik hoop dat dat ook gewoon plezant kan worden en dat we ons amuseren samen. Dat mijn toekomstige iemand is die ook gewoon kan genieten van heel dit avontuur”, zegt Wendy.

Lieve Vanoverschelde
VTM Lieve Vanoverschelde

Lieve Vanoverschelde is 28 jaar en maatschappelijk werkster uit Brugge. Ze is lief, vrolijk, dol op naaien en reizen. Ze is overtuigd dat ‘Blind Getrouwd’ voor haar zal werken. “Ik ben er niet 90 maar 100% van overtuigd dat daar een goede jongen zal staan in het stadhuis”, zegt ze.

Esther van Kuijk
VTM Esther van Kuijk

Esther van Kuijk is 31 jaar en jobbemiddelaar uit Mechelen. Ze is rationeel, behulpzaam, humoristisch, recht voor de raap en een familiemens. “Ik heb tijd nodig om naar iemand toe te groeien, dus laat dit vijf weken durende experiment een grote uitdaging zijn voor mij. Ik ben zeer nieuwsgierig wat dat gaat geven”, zegt Esther.

Frie Van den Brande
VTM Frie Van den Brande

Frie Van den Brande is 29 jaar en een applicatiespecialist IT uit Boom. Ze is een echte bezige bij met 1001 hobby’s en is heel erg familiegericht. “Het beste dat me kan overkomen is dat de experten voor mij een man in petto hebben met wie ik super goed overeen kom, met wie ik een heel goede relatie kan opbouwen en met wie ik getrouwd blijf voor de rest van mijn leven”, zegt Frie.

Mike Van Ryssel
VTM Mike Van Ryssel

Mike Van Ryssel is 39 jaar en is project manager uit Evergem. Hij is sportief, optimistisch, houdt van grote uitdagingen en heeft een grote liefde voor de fiets. “Ik ben op het punt gekomen dat ik erg graag een relatie wil en ik geloof er heilig in dat een goede relatie een meerwaarde is in je leven. Iemand hebben die jou graag ziet en die er altijd is voor jou, en omgekeerd… dat is het mooiste wat er is, toch?”, zegt Mike.

Aljosja Van der Straeten
VTM Aljosja Van der Straeten

Aljosja Van der Straeten is 29 jaar en is een ambtenaar uit Gent. Hij heeft veel gevoel voor humor, is sportief en quizt graag. Hij vindt van zichzelf dat hij kieskeurig is. “Ik vind het heel moeilijk om iemand tegen te komen die echt goed bij mij past en daar zoek ik wel naar. Ik ga geen relatie beginnen met iemand die maar half bij mij past, dus ik hoop dat de experten goed gekozen hebben want ik ben niet makkelijk als het op partnerkeuze aan komt”, zegt Aljosja.

Damiano Fiore
VTM Damiano Fiore

Damiano Fiore is 38 jaar en is leraar en personal trainer uit Huldenberg. Hij is open, humoristisch, zeer sportief, gevoelig en empathisch. Hij hoopt dat mensen hem niet zullen zien als een ‘playboy’ “De eerste indruk die mensen van me hebben komt helemaal niet overeen met hoe ik ben en dat is een pijnpunt. Mensen denken vaak ‘Dat is een player, die heeft weinig inhoud, dat zal wel iemand zijn die elk weekend weggaat en iemand mee naar huis neemt.’ Ik moet me precies altijd bewijzen en daar heb ik het soms wel moeilijk mee, want dat houdt me tegen om mensen te leren kennen.”

Toon Nauwelaerts
VTM Toon Nauwelaerts

Toon Nauwelaerts is 30 jaar en is zelfstandig bankagent. Hij is open humoristisch en een zachte pit met een harde bolster. Hij gelooft in de wetenschap achter ‘Blind Getrouwd’. “Ik ben een rationeel iemand, daarom was mijn nieuwsgierigheid geprikkeld en geloof ik ook wel dat je ‘gelinkt’ kan worden aan elkaar.”

Tim De Winter
VTM Tim De Winter

Tim De Winter is dertig jaar en is zelfstandig verzekeringsagent uit Hofstade. Hij is positief ingesteld, speelt American football, houdt ervan om jeugdactiviteiten te coördineren en is dol op gezelschapsspelletjes. Hij is benieuwd of hij ook effectief verliefd zal worden. “Normaal word je verliefd op iemand in plaats van rationeel te werk te gaan, maar dit experiment werkt andersom. Hier zou al een basis moeten zijn dus ik ben benieuwd of dat effectief zo is, en ook of er daarna gevoelens zullen volgen”, zegt Tim.
14 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • marcelle van camp

  Ik vind dit een geweldig leuk en een plezier om naar te kijken, waarom toch al die negatieve reacties?? Hopelijk weer een gelukkig stel waard.

 • Jorine Stroobants

  Pfff aan alle haters!! Als je niets positiefs te melden hebt, zeg dan niets... blind getrouwd zit super goed in elkaar! Heel professioneel en correct. Misschien zijn jullie allemaal jaloers omdat jullie niet in zo’n cool avontuur durven stappen! Go go go voor de koppels! Groetjes, een postieve kijker ✌

 • noel onselaere

  Blind getrouwd is hetzelfde als op scharreltocht gaan en zou wettelijk dienen verboden te worden, omdat deze vorm van echtverbintenis indruist teen de principes van een rechtsgeldige huwelijksovereenkomst. En terzijde...als men de deelnemers van dit jaar bekijkt, is precies het vet al van de soep...

 • Katja Schraudy

  Allee belachelijke blind date komt terug pffff

 • Diana De Wit

  naar kijken doe ik niet, maar ik hoop voor hen dat ze allemaal aan een lief geraken, al begrijp ik niet waarom ze nog altijd vrijgezel zijn!