De jacht op Emma en Guido: "Hier gaan de kijkers wakker van liggen"

vtm
De jacht van Ronald op Guido en Emma. Dat is de rode draad van de nieuwe spannende 'Familie'-webserie die de 750.000 fans van de VTM-soap deze zomer in de ban zal houden. De reeks is enkel via VTM.be en de VTM-app te volgen. Elke avond om 20 uur wordt een nieuwe mini-aflevering gelanceerd.

"It's payback time." Meer woorden moest Ronald (rol van Dimitri Duquennoy) in de seizoensfinale van 'Familie' niet gebruiken toen hij uit de gevangenis stapte om duidelijk te maken dat hij op wraak belust is. Zijn doelwit: Guido (gespeeld door Vincent Banic), de man die hem verklikte bij de politie wegens illegale handel in wagens. In de slipstream van zijn wraakactie wordt ook Guido's vriendin Emma (rol van Bab Buelens) meegesleurd.'

Jacht op Guido en Emma' is de vierde webserie van 'Familie'. Vorige zomers scoorden 'Het Mysterie Thomas Feyaerts', 'De Zaak Bart' en 'Op de Vlucht' bijzonder goed.

Sim-kaart weg

Wat voor Guido en Emma een romantische trip naar de Ardennen moet worden zal dus helemaal anders verlopen dan gepland, met een resem spannende wendingen. Wat is Ronald van plan? Kunnen Guido en Emma ontkomen aan zijn wraakzuchtige plannen of loopt de achtervolging slecht af?"

Het wordt een echte thriller, bijzonder zenuwslopend voor de fans", maken Vincent en Bab samen duidelijk. "Frustrerend ook, omdat je na elke aflevering zit te popelen om de volgende episode te bekijken. Hier gaan de fans wakker van liggen."

Lees vandaag alle details over de webserie en hoe ze gemaakt werd in onze pluszone exclusief voor abonnees. Proef nu vier weken voor maar één euro.

vtm