Exclusief voor abonnees

De interne keuken van ‘De slimste mens’: medewerkers klappen uit de biecht

Onze Slimste Insiders (v.l.n.r.): : Nele Van Cleemputte, Jonas Vanden Bempt, Franne Verbelen en Janne Smeets.
Joris Casaer Onze Slimste Insiders (v.l.n.r.): : Nele Van Cleemputte, Jonas Vanden Bempt, Franne Verbelen en Janne Smeets.
Nog twee weken en we weten wie zich dit jaar De Slimste Mens mag noemen. Wij bieden een blik in de interne keuken van de quiz die al zeventien seizoenen de kijkcijfertabellen domineert: “Vrouwen, journalisten en politici, dat blijft moeilijk. Maar Erik is écht goed in het overtuigen van de grote namen. Afspreken, eens goed gaan eten, geen idee wat voor trucs hij nog allemaal uit zijn zak tovert.”

Je hebt 2% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan De Vos

  Top programma, kijk steeds met plezier, zeer ontspannend.

 • ronny cockuyt

  Dat ze aub die Stefaan Degant maar laten lopen in het vervolg,wat een vervelende lawaaimaker,die zijn eigen grappen goed vind,weg daar mee,die denkt echt dat hij een ster is.

 • Tessa Vandermout

  Na al die seizoenen toch nog steeds veeeeel liever onze Vlaamse versie dan de Nederlandse. Heeft iemand die kritiek op Erik en de zijnen ooit als eens op Nederland gekeken ? Zoals ma Flodder zou zeggen: “Dat is maar kouwe kak.”

 • Wannes Van De Velde

  Afgunst neemt hier nooit vakantie.Ieder zijn ding,de kijkcijfers spreken voor zich.KIjk zelf niet veel,maat hou van het principe,leven en laten leven en de zon moet voor iedereen schijnen.

 • Alfons Schepers

  Zeventien seizoenen..?! Tijd om te gaan!