De enige show die het wél haalde: opnames vierde seizoen ‘The Crown’ zijn afgerond

Olivia Colman als Queen Elizabeth in 'The Crown'.
AP Olivia Colman als Queen Elizabeth in 'The Crown'.
De coronacrisis heeft geen impact op de opnames van het vierde seizoen van ‘The Crown’. Sterker nog, ze zijn eerder klaar met filmen dan verwacht. 

Hoewel andere series en films vertraging oplopen door het coronavirus, was de vierde reeks van de populaire Netflix-serie al grotendeels opgenomen. De productie ging vlot door en was dagen eerder klaar dan gepland. Het is nog niet bekendgemaakt wanneer ‘The Crown 4' op de streamingdienst verschijnt, maar volgens ingewijden is dat rond november of december dit jaar.

In de vierde reeks kruipt Olivia Coleman voor de tweede keer in de huid van koningin Elizabeth. Ook onder anderen Tobias Menzies (prins Philip), Helena Bonham Carter (prinses Margaret) en Josh O’Connor (prins Charles) keren terug.

Onlangs werd bekend dat ‘The Crown’ stopt na het vijfde seizoen. Dan speelt Imelda Staunton de rol van de Queen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.