Exclusief voor abonnees

De dagen korten, maar de tv-avonden worden langer: zenders pakken groots uit tijdens eindejaarsperiode

Reizen Waes, vanaf 16 december op de beeldbuis.
© VRT- Bert Ceulemans Reizen Waes, vanaf 16 december op de beeldbuis.
Een resem finales, de start van nieuwe en straffe tv-reeksen, kookprogramma's in functie van de feestmenu's en gezellige filmklassiekers. De grote Vlaamse tv-zenders doen er veel aan om u in december in de juiste stemming te brengen. Een overzicht.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
36 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ruby Robeyns

  Al die zogenaamde Bekende Vlamingen die zo hard om zichzelf moeten lachen! Waardeloze voorstukjes heb ik er gezien op VTM en VRT. Kijken met een bak bier en zakken chips, en maar lachen he? Waardeloze televisie!

 • james vroman

  ze kunnen ook de aftelling van 2017 nog eens heruitzenden zou veel besparen ...

 • Peter Buyck

  En dan klagen dat we moeilijk uit ons bed geraken... Dat we slaapproblemen ontwikkelen... En nee het verdienmodel dwingt ons te blijven kijken naar de reclame, opgenomen of niet. Dus ja... kunstmatig lange TV-avonden omdat de directeur van het reclamebedrijf anders te weinig verdient om zijn Audi A6 te wassen...

 • pol van de velde

  Zenders lachen met de kijkers. Soms zijn de reclameblokken interessanter dan de brol die ze voor de 23e keer uitzenden.

 • Peter Nols

  Geeuw, geeuw, hopelijk kijkt gans Vlaanderen elke dag vanaf 17h00 tot ze gaan slapen TV, zoveel te minder volk er in mijn weg loopt zoveel te liever.