Ga naar de mobiele website
^ Top

De bom ontploft op Temptation Island: "Ze loopt hier rond als een geil hondje"

Vijf
De programmamakers hadden ons het wildste seizoen van Temptation Island beloofd, en ze lijken die verwachtingen nu eindelijk in te lossen. In de aflevering van woensdagavond bezwijkt één van de dames onder de douche voor de charmes van "haar " verleider,  zien we een hitsig zwembadfeestje én wordt één van de verleidsters - ondanks verwoede pogingen - uit het bed gestampt.

De meeste mannen trekken met een bang hartje naar het derde kampvuur en dat blijkt terecht. Merijn komt in een rollercoaster van emoties terecht. Eerst reageert hij heel blij wanneer zijn Lisa geen kus op haar wang wil voor de camera's. Maar dan ontdekt hij de geniepige kant van zijn vriendin, iets wat ze in Nederland erg goed verborgen wist te houden. Hij ziet hoe de brunette zich gedraagt als ze denkt dat de camera's niet in de buurt zijn. Hoe ze aan Karim vraagt om op haar kont te slaat. In zijn stem - die wel lijkt te breken- hoor je de wanhoop. Maar het ergste moet nog komen: in het laatste fragment komt Lisa uit haar badkamer gehold, samen met vrijgezel Karim. En de twee hebben duidelijk iets gedaan wat niet mag. Zelfs zijn vriend Herbert is er niet goed van als hij ziet hoe ver Lisa is gegaan. Merijns conclusie: "Fucking stom, gelijk klaar." Zien we daar een traantje? 

Maar Herbert blijft ook niet gespaard. Hij valt van de ene verbazing in de andere. Zeker als hij ziet hoe zijn hitsige, lichtjes benevelde Jolien de andere meisjes in het zwembad opzoekt voor een stoeipartijtje. Hij lijkt zich zelfs te schamen voor zijn vriendin die haar geaardheid op Pong lijkt te verkennen. "Ze loopt rond gelijk een geil hondje, van de ene naar de andere." Ook Merijn is er niet mee opgezet: hier is zijn vriendin eveneens over de schreef gegaan. "Ik zie nu een heel andere Lisa dan in Nederland."

Het hartje van Niels breekt wanneer hij zijn Rosanna hoort zeggen dat het haar niet meer interesseert. Bij de uitspraak: "Ik ga Alex neuken vanavond" kan hij zijn emoties haast niet meer onder controle houden. Het besluit van de mannen na dit heftige kampvuur: Jefferson wil Lize niet meer zien, de vrouwen hebben allemaal een gebrek aan respect en "wij hebben hier zo ons best gedaan, voor niks."

Vijf

Het kampvuur is voor de meisjes iets minder heftig. Lize en Rosanna lijken al voor de beelden hun partner niet meer het voordeel van de twijfel te gunnen. Jolien is nog altijd overtuigd dat ze elke misstap van Herbert zal vergeven. Ook Lisa is vol goede hoop: ze vertrouwt Annelien toe dat ze er zeker van is dat zij en Merijn er heelhuids gaan uitkomen. Er wacht haar nog een flinke verrassing... En de ogen van Lize gaan nog meer open als ze ziet hoe Jefferson zijn temptation Natasja trakteert op een sexy lingeriesetje.

Wraak

Na dat heftige kampvuur is de sfeer op het manneneiland beneden alle peil. Merijn heeft even nodig om te bekomen en trekt zich terug in zijn kamer. "Het vertrouwen is weg. Ze is hier iemand anders", mijmert hij huilend op bed. 

Het contrast met Pong kan niet groter. Karim, Alex en co bouwen een flink feestje voor de meisjes in het zwembad. Maar daar hebben Ken en Lize duidelijk niet veel zin in. Het duo keuvelt en stoeit gezellig in de zetel. Hoewel Lize de drang voelt om haar langharige adonis te kussen, doet ze het niet. Niet omdat Jeffie op slechts vijf kilometer van haar zit. Maar wel omdat ze schrik heeft omdat bijzondere gevoel van nu te verknoeien met seks. "Ik wil nog even vasthouden wat we nu hebben." Bye, bye Jeffie. 

Aan de overkant keert het tij dan toch en gaat er nog maar één ding door het hoofd van de mannen: wraak. Natasja, Pommeline en co doen hun best om een luisterend oor voor de gebroken mannen te zijn, in sexy outfit uiteraard. Dat is het moment waarop Herbert zijn Braziliaanse temperament naar boven laat komen en zijn beste dansmoves (of seksstandjes) showt. Hoe later op de avond, hoe kwader en hitsiger hij wordt. En zijn verleidster Saartje? Die geniet van de aandacht. Met een grijns op haar gezicht kruipt ze bij hem in bed. 

Op Pong verliest Alex zijn geduld, hij wil "scheuren". Hij gaat naar zijn kamer en na flink wat getwijfel volgt Rosanna. Omdat hij haar begrijpt en haar niet - hoe noem je dat nu weer?- misbruikt. De geluiden die cameraploeg weet te registreren spreken voor zich.  

Zwembadactie

En hoe hard Jeffie tot nu ook geprobeerd heeft aan de temptation te weerstaan, hij moet er vanavond aan. Natasja haalt haar trukendoos boven en na een uur van plagen en verleiden geeft hij toe. Met een flinke stoeipartij in het zwembad tot gevolg. Na dat eerste verdriet van Merijn neemt ook bij hem de zin op wraak de bovenhand. Hij kroont zichzelf Jay Z en ook hij beleeft flink wat actie met de zwoele Pommeline in het zwembad.
 
Toch is er iemand die deze stevige avond minder geluk heeft. De lichtjes dronken Parastoo trekt naar de slaapkamer van Niels omdat ze op een stoere nacht hoopt. Terwijl ze zich stiekem bij hem in bed probeert te nestelen, wordt ze zonder boe of ba uit de kamer gezet. 

De programmamakers hadden een sensationeel seizoen beloofd en de kijkers hebben zeven lange afleveringen geduld moeten uitoefenen, maar woensdagavond werd dat veelvuldig beloond.

VIJF
Meer over10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Vnaam Anaam

  Die lize en lisa komen nogal achterbaks over. Moest mijn lief zich constant tegen mij keren of zo geniepig doen. Dan zou mijn reactie wellicht gelijkaardig zijn. Als je partner zich ni als dusdanig gedraagt, kan jij je evengoed als vrijgezel gedragen toch?

 • Val Val

  No offense maar die "vrouwen" zijn zo lelijk. Waarom bedrieg je je lief hiermee? Hoe die jefferson die natasja beschrijft: zij is zo verleidelijk. Whut? Ik zie dagelijks knappere vrouwen in den delhaize.

 • mis tanget

  Natuurlijk is dat show. Ex-koppels af en aan en uitgelaten mannen en vrouwen die gratis vakantie, drank en seks willen. Het verdriet duurt ook nooit erg lang. Is al jaren hetzelfde concept.

 • Dia Spor

  Het kampvuur toont de groepen niet de volledige beelden of hoe de gesprekken daadwerkelijk zijn gevoerd waardoor de partners anders denken over elkaar. Ze wijzen juist de negatieve gedeelten, waardoor de reacties heftig zijn. Slim van dit programma!

 • Michel Bossier

  Volgens mij is da gewoon allemaal in scene gezet pfff

Meld een bug