De boeren geven zich bloot in ‘Boer zkt. Vrouw’, niet alleen letterlijk

In de Finse jacuzzi lijkt alles er gemoedelijk aan toe te gaan, maar toch zijn er spanningen tussen Remco (links) en Ryan.
VTM In de Finse jacuzzi lijkt alles er gemoedelijk aan toe te gaan, maar toch zijn er spanningen tussen Remco (links) en Ryan.
Negen afleveringen lang bleven de deelnemers van 'Boer zkt vrouw: De wereld rond' vaag over hun gevoelens en gedachten, maar daar komt vanavond eindelijk verandering in. Zo treedt akkerboer Gerard uit zijn comfortzone en laat hij zijn haar knippen tijdens een zeldzaam uitstapje. 

"Ik ga nooit naar de kapper. Ik doe dat altijd zelf met de tondeuse. Ik heb zelfs geen kam", lacht hij. Wanneer Daphné nadien nog eens open kaart speelt over haar gevoelens, is Gerard emotioneel helemaal van zijn melk.

In Finland klikt het dan weer niet goed tussen de overgebleven mannen van huskygids Marianne. Ryan vindt dat Remco haar te veel opeist en kan daar niet goed mee overweg. Hij laat weten dat hij tijd voor zichzelf nodig heeft, maar de vraag is dan of hij Remco daardoor niet nog meer vrij spel geeft?

Ook in Canada, bij boer Stephan, en bij Victor in Bulgarije wordt er over gevoelens gepraat.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Carl Panis

    Wat een 'gemaakt' programma.