De Blind Auditions van ‘The Voice Senior’ gaan binnenkort van start, en jij kan erbij zijn

Walter Grootaers in de jury van ‘The Voice Senior’.
VTM Walter Grootaers in de jury van ‘The Voice Senior’.
 De Blind Auditions van ‘The Voice Senior’ gaan volgende maand van start, en daar is natuurlijk een enthousiast publiek voor nodig. Wie wil, kan er gratis bijzijn. 

Walter Grootaers behoudt zijn plekje in de jury, maar hij krijgt drie nieuwe collega’s: Karen Damen, André Hazes en - misschien wel de meest verrassende - Sam Gooris. “Ik weet hoe je een publiek meekrijgt. Maar hen zangles geven? Nee, dat zou niet goed komen”, lacht hij.

Vorig jaar won John Leo, de artiestennaam van Leo Geudens, de wedstrijd op 66-jarige leeftijd. Hij werd gecoacht door de Kreuners-zanger. 

De opnames van het nieuwe seizoen gaan op 6 en 7 januari door in de VTM studio’s in Vilvoorde. Inschrijven kan gratis via vtmtickets.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.