De bedgeheimen van Liesbeth Homans: "Ik ga niet onnozel doen, ik mis affectie"

Liesbeth Homans legt haar ziel bloot in het bed van James.
Vier Liesbeth Homans legt haar ziel bloot in het bed van James.
Liesbeth Homans (45) legt haar ziel bloot in het bed van James. Ze praat over een jeugd vol pesterijen en ook hoe haar kinderen ermee geconfronteerd worden vanwege haar job. Tegen een relatie zou ze ook geen nee zeggen.

Liesbeth was een zorgenkindje, ze is geboren met een zuurstoftekort. "Een van mijn twee ogen sloeg helemaal naar binnen en ik moest naar school met zo'n zeeroverslapje. Kinderen kunnen erg hard zijn op die leeftijd. Gelukkig ben ik op mijn zestiende geopereerd en nu zie je er niets meer van."

Ook de kinderen van Homans worden weleens gepest op school. "Ik wil niet dat mijn kinderen lijden omwille van wat ik doe, maar ze worden wel gepest. Op een bepaald moment zei iemand: 'Jouw moeder is een racistische hoer', kijk dat komt niet van die kinderen zelf. Die weten op die leeftijd amper wat racisme is."

Op dit moment heeft Liesbeth geen relatie, al staat ze daar op dit moment wel voor open. "Ik ga er niet onnozel over doen, ik mis wel affectie. Maar terug met iemand gaan samenwonen? Ik zou denk ik eerder opteren voor een LAT-relatie." Hoe moet die man er dan uitzien? "Hij moet groter zijn dan ik, een mooie glimlach hebben, verzorgde nagels en liefst donker haar." James stelt zich kandidaat indien hij hetero zou zijn en vraagt ten slotte naar de complexen van de minister. "Ik heb een erg dunne bovenlip, misschien is het daarom wel dat ik zo weinig lach", besluit ze.
25 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Eddy DESMET

  Liesbeth Homans zoekt een man met verzorgde nagels ... Dan valt Bart De Wever al zeker uit de boot, want die bijt zijn nagels af uit frustratie ...

 • Eddy DESMET

  Liesbeth Homans mist affectie. Dat is absoluut best te geloven. Een dergelijke hardvochtige, gevoelloze tante, wie zou daarmee zijn leven willen delen ? Dat mens leeft enkel en alleen van conflicten. Bovendien blinkt ze dan ook nog eens uit van incompetentie. En ... een schoonheid is ze alleszins niet.

 • Nicole Gyselinckx

  Wie geeft zich nu Zo bloot?? Arm Vlaanderen ...

 • Rody Franks

  Ze heeft momenteel geen liefdesleven Luc, dus kan ze toch niks te grabbel gooien? :-) In elk geval een sympathieke verstandige dame.

 • Henri Troyat

  Roddelen, roddelen en nog eens roddelen. Het populaire tijdverdrijf van de gemiddelde Vlaming. Maar ja, als je zelf niet roddelt dan ben je voor de meeste mensen niet interessant.