Exclusief voor abonnees

De baas en familie van ‘Temptation’-Tim reageren: "Hij is wél een goeie gast"

RV
Geen ‘Temptation Island’-deelnemer die dit jaar meer over de tongen gaat dan Tim Wauters (31). Zijn ‘relatietest’ met Deborah Leemans (26) werd een pijnlijk fiasco. Want eens Tim in de mooie ogen van de Nederlandse verleidster Cherish (26) had gekeken, waren alle beloften van trouw meteen vergeten. Maar in weekblad TV Familie schiet de familie van Tim nu met scherp op Deborah, én reageert zijn baas. "Tim is een ontzettend fijne jongen. Echt, een goeie gast".

Het leidde tot hartverscheurende taferelen waarbij Deborah compleet brak. En bij hun hereniging volgde er nóg een vreselijk moment toen Tim zijn (ex-)vriendin alsnog haar verlovingsring wou geven, zelfs na z’n bedrog met Cherish. "Omdat hij die toch al voor haar had gekocht." De conclusie van de kijkers: Deborah verdient beter, die Tim is een kl**tzak.

Psychische terreur

Toch is er intussen een pittige discussie ontstaan. Want de ‘Temptation Island’-fans hebben zich in twee groepen opgesplitst: team Deborah en team Tim. Aanleiding daarvoor is een interview met Deborah. Daarin rekent ze voor eens en altijd af met haar ‘respectloze’ ex.

Deborah vertelt onder meer over de psychische terreur van Tim, hoe hij haar zelfvertrouwen compleet brak én hoe ze op een dag van haar werk thuiskwam in een leeg appartement. "Alles was weg: de frigo, onze wasmachine, de droogkast, onze hond die ik van Tim cadeau kreeg", aldus Deborah. "Het enige wat Tim had laten staan was een grote zetel, die ik nadien nog heb moeten verkopen ook. Tim gedroeg zich echt onuitstaanbaar. Zelfs over een stomme frietketel maakte hij ruzie: ‘Dat toestel is voor de helft van mij, dus moet ik daar nog geld voor krijgen.’ En ik gaf hem dat geld nog ook, om nieuwe ruzies te vermijden."

Op zijn kap geleefd

Dikke leugens, zo klinkt nu in het kamp van Tim. Evy, de vrouw van Tims neef, laat daar alvast geen twijfel over bestaan in een giftige post op Facebook.

Je hebt 24% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Remus Bogaert

  In de grond is iedereen een goeie gast.

 • B Timperman

  Kan die Tim niet voor zichzelf opkomen? Eerst zijn mama en nu de baas en familie, arm manneke

 • Giovanni Galloo

  Daar zijn gewoon kosten aan niet normaal.En het ergste vanal hij beseft het zelf niet

 • Pasceline Dubois

  Zielig en achterbaks manneke, ik had het hier na aflevering 1 al geschreven dat hij een bedrieger is, men lachte toen met mijn reactie ..'.

 • marc wils

  Ik blijf het zeggen van dat manneke is ne hoek af der zijn kosten aan.