Exclusief voor abonnees

De acteurs van ‘Sara’, 12 jaar later: de één werd gevierd actrice, de ander werkt in horeca

Veerle Baetens
VTM Veerle Baetens
Al is het een herhaling van een reeks uit 2007-2008, de uitzending van telenovelle 'Sara' haalt op VTM bijna net zoveel kijkers als het noodgedwongen geannuleerde 'Familie'. Hoe is het de acteurs na al die jaren vergaan? Voor sommigen betekende de reeks het begin van een grote carrière, voor anderen was het hun laatste grote rol.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • thielemans rosette

  Ik vind dat een top serie en zaag tegen jullie eigen als ge het flauw vindt

 • Bernadette Tritsmans

  Wie niet wenst te kijken, stemt toch niet af op deze zender. Mensen, wees eens intelligent en respecteer de kijkers die hier wel plezier in vinden. Steeds kritiek spuien, het spreekwoord zegt: over kleuren en smaken valt niet te twisten!

 • Jack Dereder

  Wel Werner, dat vind ik dus ook over het gezaag van sommige mensen, die denken dat hun opinie belangrijk is en dat dan hier posten.

 • Helene Van der Heyden

  Is dan nog een stuk beter dan familie waar ik ook nooit naar kijk

 • Roger Declercq

  Inderdaad Werner. Ook op de andere zender gebeurt dit. Al een geluk dat we geen TV-taks meer moeten betalen.