Davy Gilles voor het eerst met al zijn kinderen te zien in ‘Groeten Uit’

Davy Gilles is voor het eerst samen met al zijn kinderen op tv.
VTM Davy Gilles is voor het eerst samen met al zijn kinderen op tv.
Davy Gilles, die Vlaanderen voornamelijk kent als één derde van De Romeo’s, is voor het eerst met zijn volledige gezin te zien in ‘Groeten Uit’. Zowel zijn dochter Sam en zoon Maxime uit vorige relaties, als zijn kinderen met zijn vrouw Sasha, Beau en Noa, worden samen met hem terug naar 1988 gekatapulteerd. 

1988 is voor Davy het jaar waarin zijn vader met een blitse Toyota Celica rondscheurde, een sportieve coupé met flashy koplampen, sportvelgen en spatlappen incluis. Volgens Maxime is het echter niet meer dan “een oude roestbak”. 

Davy en Sasha zijn ondersteboven van de stroom aan herinneringen die naar boven komt bij het ontdekken van hun jaren ’80-huis. De oude Barbiepoppen doen Sasha zelfs een traantje wegpinken. Ook de kinderen komen heel wat te weten over hun papa. Zo sliep Davy in 1988 onder een dekbed van George Michael en hingen er enkel posters van mannen op zijn kamer. “Maar ik ben dus wel degelijk voor de vrouwen. Dat heb ik ondertussen al wel bewezen zeker?”, lacht hij.

Het weekend staat volledig in het teken van de twee grote hobby’s van de 12-jarige Davy: voetballen en zingen. Op zaterdagavond zet het gezin koers naar een soundmixshow. Als tiener schuimde Davy de ene lokale wedstrijd na de andere af. Op de prijzentafel: microgolfovens, koffiezetapparaten en ander huishoudgerei. Zo zong Davy z’n latere uitzet bij mekaar.  

‘Groeten Uit’, donderdag om 20u35 op VTM.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Thierry Piette

    Beste quote van het jaar... Davy in deze aflevering: "Eerste condoomautomaat in de scholen." Waarop Sasja Rosen, zijn vrouw antwoord: "Die ben jij voorbij gelopen." Schitterende repliek van haar.

  • Karel Govers

    Is gewoon een toffe kerel ,en sympathiek ook . En Sascha ,daar zit pit in . Probeer niet haar parkeerplaats te claimen aan de school ,met een glimlach maar ik kon achteruit .Prettig leven voor de kinderen met zulke ouders ,dat zie je gewoon .