Davy Gilles vervangt ‘de bomma’ Annie Geeraerts bij ‘Gert Late Night’

FRANK ABBELOOS
Geen tripje voor Annie Geeraerts (93) naar de boot van Gert en James volgende week. ‘De Bomma’ uit ‘Familie’ zou normaal gezien te gast zijn op de Evanna voor ‘Gert Late Night’, maar werd teruggeroepen door VTM. Ze hebben intussen een vervanger gevonden: zanger Davy Gilles.

Gert Verhulst en James Cooke moeten het volgende week doen zonder Annie Geeraerts. “VIER heeft ons deze keer géén vraag gesteld. Dat is niet de manier waarop wij werken”, liet VTM weten. VIER van zijn kant reageerde teleurgesteld. “De hele ploeg van Gert Late Night keek geweldig uit naar de komst van de iconische bomma van Familie, en ook Annie zelf had er veel zin in”, klonk het. 

“We kunnen alleen maar betreuren dat nu ook acteurs, die niet eens exclusief aan een zender verbonden zijn, steeds harder onder druk gezet worden om niet aan een succesvolle talkshow mee te werken.” Ondertussen is er wel al een vervanger gevonden voor Geeraerts. Romeo Davy Gilles (43) zal Clara Cleymans en Alex Agnew vervoegen op de boot die dan terug in Antwerpen ligt.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • carine page

    Ongelooflijk hoe het er anno 2019 nog aan toe gaat... Hoe sommigen nog durven te denken! Een acteur/actrice is toch GEEN bezit van 1 bepaalde zender! En het is niet dat "de Bomma" in een andere soap gaat acteren hé, is enkel een talkshow! Zielig VTM! Neem eens een voorbeeld aan één... Peter Van de Veire mag en kan zonder problemen, "the Battle" presenteren op VIER, en dat terwijl hij WEL een exclusiviteitscontract heeft met één!

  • Andrée Thonnon

    Dit vind ik een beetje kleinzierig van VTM. Gert late night is een aangename talkshow en Mevrouw Geraerts zou daar zeker in gepast hebben. Spijtig het was haar gegund .