Davy Gilles in bedgeheimen: “Ik heb Sasha zo belast met mijn miserie, na mijn misstap”

Bedgeheimen
Vier Bedgeheimen
In ‘Bedgeheimen’ met James praat Davy openhartig over zijn ouders, zijn onzekerheden en zijn fouten in het verleden.

“Een warme thuis heb ik wel gemist, ja”, klinkt het. “Mijn ouders hebben nog nooit tegen mij gezegd: ik zie u graag. Ik kan me niet herinneren dat ik vroeger samen met mijn ouders aan tafel heb gezeten. Ik was elf jaar toen mijn ouders uit elkaar gingen. Mijn moeder stond er een beetje alleen voor. Dat was moeilijk. Ik had altijd schrik dat ze zichzelf iets zou aandoen. Ik vind het niet altijd leuk om daar terug naartoe te gaan...”

“Sinds de kleinkinderen er zijn heeft ze weer zin in het leven gekregen”, gaat Davy verder. “Ze staat ook altijd klaar voor ons, ze is de allerbeste.”

Complexen

Wanneer James wil weten of Davy zichzelf een mooie mand vindt, geeft hij toch dat hij nog wel wat complexen heeft. “Deze tand staat bijvoorbeeld in het midden van mijn hoofd. Maar ik ben Davy en ze moeten mij maar pakken zoals ik ben.”

Vreemdgaan

“Ik ben ook een beetje naïef, daar wordt soms misbruik van gemaakt. En veel dingen die ik daar zelf door heb veroorzaakt. Mijn misstap als partner bijvoorbeeld... Ik ben naar binnen gestapt en heb dat meteen tegen Sasha gezegd. Het zou kunnen dat ik een andere vrouw heb zwanger gemaakt. Ik heb haar daar héél erg veel verdriet mee gedaan. Maar ja... Dat was voor mij de moeilijkste periode in mijn leven. Ik vroeg haar dan ook nog eens om al mijn interviews te doen, dus ik heb haar eigenlijk dubbel zoveel belast met mijn miserie.”

Hij ziet ook zijn buitenechtelijke kinderen nog, waarvan er eentje Sasha heet. “Vanaf het begin heeft Sasha gezegd: ik wil dat zij hier altijd welkom zijn. En daar ben ik haar heel dankbaar voor.” 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • sandra raemdonck

    Nochtans staat de dame in kwestie van de affaire elk optreden nog steeds vooraan aan het podium. Obsessieve fan? Of is er toch nog iets gaande? Van meerdere fans hoor je dan dat er regelmatig eens dames meegaan in de coulissen. Hij is niet de enige die scheve schaats rijdt. Ik denk dat het moeilijk is als bekende man om de vrouwen te weerstaan, maar kom ervoor uit. Ook als je hieromtrent een afspraak zou hebben met je vrouw. Ze zullen elkaar wel heel graag zien, maar blijft een bizarre situatie.

  • Toran Korshnah

    Zoiets zie je alleen door de vingers als je echt om iemand geeft. Je ziet gewoon aan Sasha dat ze enorm van Davy houdt. Die blikken tijdens hun optredens kunnen niet gespeeld zijn. En zonder zeveren, Sasha is een prachtige vrouw.

  • Mike Zwarts

    Jeb, de normalen gang van zaken.Wie zoiets door de vingers ziet gaat zelf vreemd.