Dave Wauwermans werd uit zijn huis gezet door eigen zoon

VIER
Dave Wauwermans moet nog voor de eerste keer verschijnen in The Sky Is The Limit, maar hij gaat nu al druk over de tongen. Zo werd hij beschuldigd van oplichting door een van zijn oude zakenpartners. Maar zelf kende hij ook heel wat tegenslagen. In Dag Allemaal vertelt hij hoe hij door zijn eigen zoon aan de kant werd gezet.

Intussen is Dave al even samen met de Oekraïense Kristina, maar daarvoor was hij getrouwd met iemand anders. En die scheiding liep niet van een leien dakje. "Ik ging op zakelijk vlak door een moeilijke periode, waardoor ik op aanraden van mijn advocaat een aantal eigendommen op naam van mijn zoon zette. Niet veel later kwam hij terug van vakantie. 'Pa, bedankt en salut', kreeg ik te horen. Ik snapte eerst niet wat hij bedoelde. Tot ik twee weken later uit mijn eigen huis werd gezet. In een dagvaarding stond dat alles vanaf dat moment van mijn zoon was."

"Alles was ik kwijt: mijn auto, m'n huis, m'n zoon én mijn vertrouwen in de mensheid. In die periode geloofde ik rapper een hond dan een mens. Als zakenman had ik al heel wat watertjes doorzwommen. Ik dacht dat ik op zowat alles was voorbereid. Maar dat mijn eigen bloed me zoiets zou lappen..." Dave weet niet of hij het zijn zoon ooit kan vergeven. "Vergeven kan je enkel als men om vergiffenis vraagt. Misschien komt er een moment dat bepaalde beweegredenen aan mij worden uitgelegd, dat ik het begrijp. (stilte) Kijk, ieder leeft nu vredig zijn eigen leven. De beste manier om verder te gaan met mijn nieuwe gezin, denk ik."