Dat wordt bingewatchen: deze films en series voegt Netflix in januari toe

Weeds
rv Weeds
Of je nu al lang fan bent of net een abonnement hebt genomen: er valt altijd wel wat nieuws te bekijken op Netflix. Wij geven iedere maand een overzicht van het nieuwe aanbod, en deze maand zet de streamingsdienst vooral in op topseries.

FRIENDS

We kondigden het eerder al aan: vanaf 1 januari kan je je naar hartenlust verliezen in de capriolen van Phoebe, Joey, Chandler en co. Netflix geeft dan in één klap alle seizoenen van ‘Friends’ vrij. Wie zijn taalinstellingen in het Engels had staan, kon dit al een tijdje, maar nu krijg je er ook Nederlandse ondertitels bovenop. Benieuwd hoe ze Smelly Cat vertaald hebben…

Friends, vanaf 1 januari op Netflix.

WEEDS

Nog zo’n topserie. Op nieuwjaarsdag wordt het nog moeilijk kiezen, want ook de eerste vier seizoenen van ‘Weeds’ zullen dan op Netflix staan. De zwartkomische serie over een huismoeder die uit geldgebrek drugs gaat verkopen, heeft overal ter wereld prima reviews geoogst. We weten dus wat doen in het nieuwe jaar.

Weeds, vanaf 1 januari op Netflix.

COMEDIANS IN CARS GETTING COFFEE

James Corden scoort enorm goed met zijn Carpool Karaoke, maar eigenlijk bestaat er al sinds 2012 een voorloper op zijn concept. ‘Comedians in cars getting coffee’ is precies wat het belooft: een serie waarin gastheer Jerry Seinfeld een komiek op sleeptouw neemt in een al dan niet spectaculaire auto. Plezier verzekerd!

Comedians in cars getting coffee, vanaf 5 januari op Netflix.

THE POLKA KING

Met een titel als ‘The Polka King’ en Jack Black in de hoofdrol (inclusief bizar accent) kan het niet anders dan een knotsgekke bedoening worden. De film is gebaseerd op het leven van Jan Lewan, een danssensatie uit Pennsylvania die zijn geriatrische fans handenvol geld aftroggelt. Dat loopt allemaal prima, tot de overheid hem op de hielen zit.

The Polka King, vanaf 12 januari op Netflix.

BLACK LIGHTNING

Er gaat bij Netflix nauwelijks een maand voorbij voor er een nieuwe superheld opduikt, en dat is ook in januari zo. Vanaf 23 januari gaat de streamingsdienst elke week een aflevering van ‘Black Lightning’ uitzenden, een serie gebaseerd op de strips van DC Comics. De held is aan het begin van de reeks eigenlijk op pensioen, maar ziet zich genoodzaakt om opnieuw het kwaad te gaan bestrijden met zijn elektrische krachten.

Black Lightning, vanaf 23 januari op Netflix.
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Yves Van Roosbroeck

  Wie Netflix duur vind gaat waarschijnlijk nooit eens naar de film. Een cinematicket voor Kinepolis voor 1 persoon kost meer dan een hele maand Netflix voor 2 schermen. Vorige maand abonnee geworden van Netflix en wow onze TV kan eindelijk terug dienst doen! Geen Een of VTM of Canvas meer voor ons maar degelijke films, docu's en series!

 • jan pootemans

  Komaan Hendrik weckseler netflix is zeker niet duur! 10€ per maand! Niet onnozel doen he.

 • Hendrik Weckseler

  ja om herhalingen van oude rommel die ze nog nooit gestopt zijn met op de gewone tv te spelen zal ik eens Netflix aanschaffen not !!! Er zijn streamdiensten genoeg die tegen kleinere vergoedingen alles aanbieden waarvoor Netflix zoveel geld vraagt

 • peter deman

  Netflix is de ideale oplossing voor mensen met te weinig tijd en te veel geld. Je kan perfect hetzelfde aanbod via andere kanalen gratis bekijken. Ik heb het niet maar uitpakken met Friends, een serie dat na de simpsons mss wel de meest gedraaide amerikaanse serie is in vlaanderen is toch lachwekkend. Dit voelt aan als de grote terugkomst van de nokia 3310, een flop van jewelste. In ieder geval bij Netflix kunnen ze er maar goed bij varen.

 • Wim Willekens

  Peter vandenbergh als je zelf geen Netflix hebt , hou dan je mond ! Ik kijk dagelijks Netflix en vind telkens weer een goede serie om naar te kijken ( uren aan een stuk)