Dat is verschieten: naakte man serveert hapjes in ‘Van Algemeen Nut’

Naakte man serveert hapjes.
Eén Naakte man serveert hapjes.
Rita Van Neygen, voormalig omroepster van de VRT, was gisteren te gast in ‘Van Algemeen Nut’. Zij presenteerde destijds het programma ‘Op De Koop Toe’, waarin veel naakt te zien was omdat de omroep probeerde te concurreren met VTM.

Daarom nodigde presentator Steven Van Herreweghe een poedelnaakte man uit om hapjes te serveren aan het einde van de aflevering. Rita schrok zich alvast rot: “Wat moet ik daar nu mee doen?” vraagt ze zich luidop af.

Wie de man precies was, wil VRT liever niet prijsgeven. Het zou gaan om een “medewerker van het programma die het kortste strootje trok” wordt er gegrapt. 

Een naakte man serveert hapjes.
Eén Een naakte man serveert hapjes.5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jens van den Broeck

  Het was een geweldig stukje tv. Wat een preuten in de reacties.

 • marie-claire de bosscher

  stom, stommer, stomst...

 • Roger Poot

  (z)onderbroeken humor....intriest.

 • Johan Verleye

  Ik vond het onnodig en smakeloos en getuigen van een fantasieloze poging tot humor. Je zou kunnen spreken van lol op het niveau van scholieren van het middelbaar, maar dan zou je die scholieren beledigen, want die hebben over het algemeen meer eergevoel dan de programmamakers hier tentoonspreidden.

 • Janneke Alsberg

  Neerwaarste nivellering verder op dreef: Negatieve zijde: alles goed om even te pieken in het overaanbod van overtollig nieuws. Positieve zijde: Wow, onze openbare zender is ''de meest links progressieve...''