Exclusief voor abonnees

Daphné uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ had al snel twijfels bij Gerard: “Ik had beter mijn kans gewaagd bij boer Etienne”

Daphné
Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond Daphné
“Ik was zó opgelucht toen ik de boerderij verliet... Ik kon weer ademen”, vertelt Daphné (41) die in ‘Boer Zkt. Vrouw’ het keuzemoment niet afwachtte en zelf opstapte bij boer Gerard (43). Bloedeerlijk vertelt de alleenstaande mama in Dag Allemaal waarom ze die moeilijke stap heeft gezet. En hoezeer ze geschrokken is van Gerards tranen.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • kelly stroobantd

  Zielig mens . Ze had beter ... da weet je op voorhand hè aub zeg das met die mens zijn voeten spelen om gewoon op tv te komen.

 • joachim albert

  Is dit nu ook al nieuws? Is hln een krant of een boekske? Showbizz is nieuws over films, acteurs en bekende mensen die in de culturele sector zitten. Toch niet over een datingprogramma met landbouwers? Zever, gezever!!

 • Marc Statham

  Zo een mooie vrouw is niks voor hem toch, die mens is ook nog eens antiek tot en met.

 • Marc Vandorpe

  Jammer voor Gerard,lijkt mij een vriendelijke man die weet wat werken is.Op een boerderij moet je zeker willen werken,wat zoekt die vrouw toch bij een boer,enkel het geld?

 • Sara Delaere

  Als ze het vanaf de 1ste dag al wist dat er van haar kant geen verliefdheid was,was ze beter toen opgestapt in Peggy’s plaats!Ze wist dat Peggy wel iets voelde voor Gerard. Vind het nog al egoïstisch(persoonlijk)alsook dat ze durft zeggen dat ze beter haar kans bij boer Etienne had gewaagd. Niet echt netjes.