Exclusief voor abonnees

Dankzij superfan Laura (20) gaan honderden mensen straks naar de ‘F.C. De Kampioenen’-marathon

.
VRT .
24 uur aan een stuk onderuitgezakt in een bioscoopzetel Kampioenen kijken – 30 opeenvolgende afleveringen lang. Voor velen klinkt het ongetwijfeld als een marteling. Niet zo voor de honderden fans die 49,95 euro overhebben voor de ‘FC Kampioenen-marathon’, op 15 maart in Kinepolis Antwerpen.  De eerste 500 tickets waren vandaag in geen tijd uitverkocht. En dat hebben we allemaal te danken aan superfan Laura Joukes.

Superfans van Boma, Markske en ‘Madame Carmen’ blokkeren vrijdagnacht 15 maart én de daaropvolgende  zaterdag best in hun agenda. Dan vindt in Kinepolis Antwerpen de ‘FC De Kampioenen-marathon’ plaats. 24 uur lang passeren non-stop de leukste afleveringen uit 21 seizoenen. Verantwoordelijke voor die ‘vrijwillige foltering’: superfan Laura Joukes. “Nee, Kampioenen kijken is voor mij allerminst een marteling. Echt íedere aflevering heb ik gezien – alle 273.” De 20-jarige studente met twitternaam ‘Fernand Costermans’ – haar lievelingspersonage - stak ruim drie maand geleden met één tweet alles in gang.

Je hebt 29% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Morgane andries

    Wij doen dat het hele jaar door! Bij slecht weer in het weekend of in de vakantie kijken wij van 'smorgens tot 'savonds naar de kampioenen, wanneer we op reis gaan en we een rit hebben van 11h kijken de kinderen van start tot aankomst naar dvd's van fc!!! Alleen vind ik het jammer dat het maar op 1locatie is dar ze dat doen...