Dan toch nieuw seizoen van ‘Temptation Island’ op tv? RTL zet de deur open

‘Temptation Island’
VIJF ‘Temptation Island’
Een vrouw die werd aangerand op tv, dat was toch even schrikken. De Nederlandse tv-zender RTL besloot na het fiasco in datingprogramma ‘De Villa’ zelfs op dergelijke programma’s volledig van de buis te halen. De toekomst van ‘Temptation Island’ was dus onzeker, maar nu klinkt het toch alsof er nog hoop is voor het populaire format. 

Er is immers al een nieuw seizoen van ‘Temptation Island’ gemaakt. De uitzending daarvan werd echter tegengehouden door de naarstige situatie. Nu ziet het ernaar uit dat we het alsnog te zien zullen krijgen. 

“We zijn ervan overtuigd dat je dit soort programma’s kunt blijven maken. Mensen moeten zich alleen volledig veilig voelen. Voor, tijdens én na de opnames”, klinkt het bij de woordvoerder van RTL, in een reactie aan het Nieuwsblad. Wannéér het nieuwe seizoen van ‘Temptation’ op RTL of bij ons op VIJF te zien zal zijn, is nog niet duidelijk. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Willy De Gieter

    Ik dacht te weten dat naarstig en vlijtig synoniemen zijn...