Exclusief voor abonnees

Damiano na 'Blind Getrouwd': "Ik voel me niet schuldig"

Blind Getrouwd, seizoen 3, aflevering 10 op maandag 2 april 2018 bij VTM. Op de foto: Damiano.
Blind Getrouwd Blind Getrouwd, seizoen 3, aflevering 10 op maandag 2 april 2018 bij VTM. Op de foto: Damiano.
Tranen in ‘Blind Getrouwd’. Terwijl Toon & Frie, Tim & Esther en Aljosja & Lieve verder zweven op hun huwelijkswolk, hoorde Wendy (30) dat zij voor Damiano (38) nooit dé vrouw zal zijn. Ze reageerde met klasse, maar de pijn was er niet minder om. Wekenlang zei Damiano (38) dat hij ‘het niet voelde’. En hoewel ze het goed met elkaar konden vinden, is dat dus niet veranderd. Hij reageert in TV-Familie.

Damiano, heb je gedacht dat de chemie er tóch nog kon komen?

Ik ben samen met Wendy in dit experiment gestapt, dus uiteráárd hoopte ik dat er op een bepaalde moment iets zou groeien. Maar ja, hét gevoel kwam dus niet. 

Wanneer besefte jij dat het niet meer zou ontstaan? 

Goh, dat heeft een tijdje geduurd. Toen Wendy me vertelde dat zij met haar gevoelens al een stuk verder stond, denk ik. Nu, ik ben altijd eerlijk geweest tegenover Wendy. Zo dient een vrouw ook behandeld te worden.

Wendy is aantrekkelijk. Kan jij verklaren waarom jij geen gevoelens voor haar kreeg?

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Serge Otto

  Ik denk dat hij overhoop ligt met zichzelf en de grote vraag is ....ben ik wel voor de vrouwen....kop op Wendy je kan veel beter krijgen.

 • najima eljalti

  Wees blij Wendy dat je ervan af bent, denkt van zijn eigen dat hij een superbink is, maar zal niet goed in de spiegel gekeken hebben?!!!

 • carine francoys

  Damiano zijn stem alleen al zou ik al op afknappen...en knap is hij al helemaal niet...verder heeft hij zo een hoge dunk van zijn eigen...bah....

 • johny daneels

  Die man denkt dat de hele wereld aan zijn voeten ligt, dat er aan elke vinger minstens 10 vrouwen hangen...daarom is hij nog single...daarom zal hij single blijven, Wendy zal snel iemand anders vinden...

 • Annie Darden

  Die stem van hem ..... daar alleen al zou ik op afknappen. Wendy zou geen spijt moeten hebben, zij verdient iemand veel beter dan hem.