Daar zijn de 'Callboys' weer! Opnames tweede seizoen van start

Het eerste beeld uit 'Callboys 2'.
Vier Het eerste beeld uit 'Callboys 2'.
Regisseur Jan Eelen liet het eerder al uitschijnen en nu is het ook zeker: er komt een tweede seizoen van ‘Callboys’. Wesley Biets (Stef Aerts), Randy Paret (Bart Hollanders) en Devon Macharis (Matteo Simoni) maken binnenkort het kleine scherm opnieuw onveilig. 

Met ‘Callboys’, een reeks over vier gigolo’s met ambitie, leverde Eelen het meest besproken televisieprogramma van 2017 af. Logisch dus dat er na de laatste aflevering meteen gespeculeerd werd over een mogelijk vervolg. Eelen liet toen al zijn enthousiasme blijken. Nu, net geen twee jaar na de laatste aflevering, bevestigt VIER het seizoen en zijn de opnames van 'Callboys II' van start gegaan. 

Matteo Simoni, Stef Aerts en Bart ­Hollanders kruipen opnieuw in de huid van Devon Macharis, Wesley Biets en Randy Paret. Ook Rik Verheye is weer van de partij, al wordt het voor hem iétsje anders. Zijn personage Jay Vleugels, die in het vorige seizoen op tragische wijze om het leven kwam in de lift, wordt vervangen door zijn identieke tweelingbroer, Jeremy. 

Wanneer het tweede seizoen op het scherm komt is nog niet geweten. 'Callboys II' wordt ten vroegste in het najaar verwacht.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • annie dupont

  devon voordien met ne chinees, nu met nen afrikaan .... das pas gieren . kijk er al naar uit

 • Danny Holdensrath

  Bleuh

 • Marc De Peuter

  Geweldige serie!!

 • Bart De Groote

  Hopelijk is het dan wel iets sterker dan de vorige reeks. De eerste aflevering begon heel goed, maar het was daarna vrij snel downhill. Ik heb het toch uitgekeken omdat ik hoopte dat het weer zou beteren, maar helaas niet dus. Dat getormenteerde gezaag/ldvd van Wesley ging al snel vervelen. Devon liep er uiteindelijk ook maar bij voor spek en bonen. Redenen om te blijven kijken waren Jay en Randy, maar het volgende seizoen gaan ze toch sterker uit de hoek moeten komen af 't zal niets zijn.

 • Glenn De spiegeleer

  Zaaaalig!