Ga naar de mobiele website
^ Top

Daar is ze weer, en hoe! Buiksprekend meisje steelt weer alle harten met geweldige nieuwe act

screenshot
Darci Lynne, een 12-jarig meisje uit Oklahoma City liet bij haar auditie voor 'America's Got Talent' de monden van de jury (en bij uitbreiding de wereld) zo openvallen met haar buikspreekact dat ze prompt recht naar de liveshows mocht. Maar zoals altijd is het dan toch afwachten of het succes van zo'n knalauditie geëvenaard kan worden. Wees maar zeker dat deze klepper daarin slaagt! Wat een talent.


Deze keer bracht Darci Lynne haar hoogbejaarde, maar kwieke pop Edna Doorknocker mee. En Edna blijkt een serieus oogje te hebben op jurylid Simon Cowell! Een geweldige serenade vol humor volgde.

Net zoals bij haar auditie slaagde het schattige blonde meisje er met haar pop opnieuw in om iedereen omver te blazen. Met een staande ovatie, een knalrode Simon én een finaleplaats tot gevolg.

Bekijk hier nogmaals de schitterende auditie waarmee Darci zich al buiksprekend in het hart van heel Amerika nestelde. Die video werd intussen al meer dan 33 miljoen keer bekeken.
7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Nadi Dima

  Topper en uniek! Mooi kind ook.

 • eric debanne

  Prachtig een natuur talent is ze ! Doe zo voort je bent super !

 • linde segaert

  Wat een talent... heel bijzonder !!!

 • Lieve Ceunen

  Dit is een geweldig talent dat het hopelijk nog heel ver kan en mag brengen. Ik ben fan. Zo jong en reeds zulke performance!!! Wauw!

 • kris deka

  Ik heb al een pak filmpjes van haar optredens gezien op YouTube , de moeite:)

Meld een bug