Courteney Cox veegt speculaties van tafel: “Er komt géén reboot van ‘Friends’”

Courteney Cox en haar collega-actrice Jennifer Aniston.
EPA Courteney Cox en haar collega-actrice Jennifer Aniston.
Courteney Cox heeft alle hoop op een reboot van ‘Friends’ de kop ingedrukt. In een gesprek met People zei de 54-jarige actrice dat ze dat niet ziet gebeuren, maar dat ze wel te vinden is voor een reünie met de cast van de populaire sitcom. 

De fans van ‘Friends’ zijn weer een illusie armer. Hoewel het erop leek dat de serie opnieuw gelanceerd zou worden, blijkt dat nu een ijdele hoop. “Ze vragen ons voortdurend of we ooit een remake zullen doen. ‘Friends’ was een verhaal over een groep vrienden in de dertig die zichzelf ontdekken. Ik zie niet hoe we dat opnieuw kunnen doen”, legde Courteney uit. “Ik zie het simpelweg niet gebeuren, ook al zou ik er alles aan willen doen om weer eens samen te zijn met de hele ‘Friends’-equipe. We hadden een geweldige tijd.”

De ‘Friends’-cast: Courteney Cox, Matt Le Blanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston en David Schwimmer.
De ‘Friends’-cast: Courteney Cox, Matt Le Blanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston en David Schwimmer.

Courteney’s opmerkingen komen er nadat haar goede vriendin Jennifer Aniston eerder dit jaar een interview gaf waarin ze zei dat ze “fantaseerde” over een hereniging met de cast voor een reboot.

Courteney speelde tussen 1994 tot 2004 Monica Geller, naast haar co-sterren Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Matthew Perry. ‘Friends’ werd een van de meest succesvolle sitcoms aller tijden. 

David Schwimmer, Matt LeBlanc, director James Burrows, Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow.
AP David Schwimmer, Matt LeBlanc, director James Burrows, Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Frederik Boogaerts

    Nooit een goede serie gevonden

  • Jurgen Van Den Bergh

    Dat kan ook niet. Kijkers zouden zich afvragen wie die vreemde vrouw is die Monica speelt. Want door haar mislukte chirurgie lijkt ze in de verste verte niet meer op Monica. Trouwens van zulke series moet je je handen afhouden. Geen remakes of geen vervolg. Dat zou alleen maar een desillusie opleveren.

  • stijn mertens

    Persoonlijk vind ik het niet erg dat het er niet komt. Of gaan ze de rest er allemaal even oud en bijgewerkt uit laten zien als Monica en de serie dan maar schrijven als zijn het bejaarde vrienden?